Tracy Reese og Pottery Barn Kids og Teen lancerer ny samling

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Pottery Barn Børn og Teenager lanceret en ny linje med modedesigner og ejer af "Håb for blomster, "Tracy Reese. I 2019 skabte Reese Hope for Flowers en ansvarligt designet og produceret kollektion. Baseret i Reese's hjemby Detroit, er mærket dedikeret til at etablere en positiv social indvirkning ved at styrke kvinder og unge gennem kunstprogrammering i offentlige skoler og arbejde med lokale håndværkere. Det nye soveværelse og børnehaveindretning følger principperne for bæredygtighed: menneskers sundhed, planeten og egenkapital i fortjeneste. Denne filosofi stemte overens med Pottery Barn Kids og Teen's mission om at købe etisk og konstruere ansvarligt. Samarbejdet omfatter ikke kun én, men to livlige hjemmelinjer inklusive baby, børn og teenagere.

Reese er forpligtet til at udvikle et økosystem af partnerskaber med andre mærker, der understøtter ansvarlig praksis, hvilket gør denne tankevækkende kollektion til et must-have til dine børns værelse.

insta stories

håb om blomster af tracy reese collab med keramik laden børn

Pottery Barn Kids

"Tro mod min linje spiller disse kollektioner ikke kun med farve og tekstur, men har også vægt på bæredygtighed, som er en væsentlig værdi for både mærkerne og mine. Jeg håber, at kunderne kommer til at elske disse designs lige så meget som jeg, «deler Reese. Kunder kan købe dyner, lamper, puder, lagsæt og krybbe passer, dyner, tæpper og en lysekrone! Produktionen af ​​varerne omfatter Oeko-Tex, Global Organic Textile Standard Certified, Better Cotton Initiative sengetøj og Fair Trade-certificerede materialer.

håb om blomster af tracy reese collab med keramik barn lysekrone

Pottery Barn Kids

håb om blomster af tracy reese collab med teenagerpude af keramiklader

Pottery Barn Teen

De farverige og forhøjede soveværelseskollektioner følger Tracy's designæstetik med iøjnefaldende blomsterprint. Priserne starter så lavt som $ 18,50 til $ 749. Præsenter dit barns værelse i stykker fyldt med raffinement og sjov.

håb om blomster af tracy reese collab med keramik lad teenager

Pottery Barn Teen

håb om blomster af tracy reese collab med keramik laden børn

Pottery Barn Kids

"Jeg tror, ​​at hjem og mode er iboende sammenflettet og med Hope for Flowers af Tracy Reese x Pottery Barn Kids og Pottery Barn Teen samlinger, jeg er begejstret for at hjælpe med at omdanne hjemmet til et pulserende fristed, der er optimistisk og inspirerende som en yndlingskjole, «siger designer.

Følg House Beautiful den Instagram.

Medgina Saint-ElienAssocieret markedsredaktørMedgina Saint-Elien er House Beautiful's Associate Market Editor, hvor hun dækker alt, hvad dit hjem mangler.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.