Vinsovs med svinekødsopskrift

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Denne svinekødsopskrift er hurtig at tilberede, men har en rig middelhavssmag. Hilsen af ​​Simone og Inés Ortegas kogebog, Tapasbogen (Phaidon Press; $40). Sørg for at forberede en hel tapasmenu fra bogen.

udbenet svinefilet i rødvinssauce i gul skål

Mauricio Salinas

Solomillitos de Cerdo al Vino (Svinefilet i vin)

Serverer 8

1 pund 7 ounces (640 gram) svinefilet, skåret i 8 skiver

1 spsk kartoffelmel

2 spsk smør

Generøs 2 kopper god rødvin

2 skalotteløg, fint hakket

2 spsk tyk tomatsauce, hjemmelavet eller på flaske

1 tsk kødekstrakt (se note)

Salt og peber

1. Forvarm ovnen til 350 grader. Krydr svinekødskiverne på begge sider, dæk dem derefter i kartoffelmelet og ryst eventuelt overskydende af.

2. Varm smørret i en flammesikret tykbundet gryde ved høj varme. Tilsæt svinekødet og kog i to minutter, og vend det til brun på begge sider.

3. Tilsæt vinen, skalotteløg, tomatsovs, kødekstrakt og en generøs 1/3 kop vand til fadet. Smag til med salt og peber. Dæk fadet, overfør det til ovnen, og kog i 15 minutter.

insta stories

4. Fjern svinefileterne, dæk dem med aluminiumsfolie, og hold dem varme. Læg gryden på komfuret ved høj varme og kog i fem minutter, så saucen tykner. Fjern fra varmen, vend svinekødet tilbage i fadet, og lad det stå i to minutter inden servering.

Bemærk:Kødekstrakt er stærkt koncentreret kødfond.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.