Det ultimative børneværelse

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Vi introducerer det første soveværelse bygget helt med LEGO'er.

lego soveværelse

Her er en måde at gøre dig til den sejeste forælder nogensinde: Design et helt LEGO-værelse til dit barn. Vi fortalte dig om LEGO-tema køkken, og nu tager en britisk ejendomsudvikler legetøjs -dille til det næste niveau. Weston hjem har skabt Storbritanniens første soveværelse fyldt med alt fra det meget elskede barns legetøjsmærke. Værelset er i øjeblikket fremvist i et af virksomhedens udviklingsfællesskaber.

Weston Homes gik sammen med det britiske indretningsfirma Blocc Interiors om at skabe børneværelset. De brugte standard og tilpassede LEGO klodser og tilbehør til temaer som puder, figurer, vægmærkater og et LEGO-formet ur for at fuldføre rummet.

Og endnu bedre nyheder til LEGO -entusiaster - du kan også få et værelse designet som dette. Hvis du bruger £ 350.000 eller mere med Weston Homes, kan du få et værelse med LEGO-tema installeret gratis. Eller du kan bruge £ 3.000 til £ 5.000 for en gengivelse. Og virksomheden lover, at når materialerne er leveret, og designet er kortlagt, vil rummet kun tage omkring 24-48 timer at blive installeret. Det er mere eller mindre den samme tid, det tager at færdiggøre en indviklet legetøjs LEGO -struktur!

insta stories

Fortæl os: Hvad synes du om dette design? Vil du have et soveværelse med LEGO-tema?

Foto med tilladelse til Weston hjem

Se mere:

10 lyse hvide værelser >>
Utrolige udendørs køkkener >>
10 farverige ideer til dit badeværelse >>
Fede børns soveværelser >>

Sarah YangWebredaktørJeg er webredaktør på ELLEDECOR.com, Housebeautiful.com og Veranda.com.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.