Velux Cabrio -balkon gør dit ovenlys til en altan

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

At kigge ud af vinduet er en ting, men at være udenfor og nyde den friske luft er en anden, især efter en lang dag på kontoret. At have en balkon at gå ud på hver nat, er enhver piges drøm - og Velux har gjort det muligt. Virksomheden har netop frigivet et vindue, der kan konverteres til en altan på få sekunder!

Det Velux Cabrio altan kan tilføjes til ethvert ovenlysvindue og åbne det på et sted, hvor du kan slappe af al fresco. For at gøre dit vindue til en altan du vilje nødt til at få Cabriolet installeret, hvilket vil koste omkring $ 5.350- $ 5.950 for et nyt ovenlysvindue og $ 4.450- $ 4.850 for et nyt ovenlysvindue. Men det er en lille pris at betale for en ekstra miniatureterrasse, ikke?

Desuden har vinduet indvendigt en smuk fyrretræsfinish, der leveres med en klar vandbaseret lak, for at sikre, at træet er beskyttet mod snavs og fugt.

insta stories

Alle Velux -vinduerne er udstyret med en grå aluminiumsbeklædning til ydersiden. Men hvis grå aluminium ikke er din stil, så rolig, du kan vælge imellem: kobber, titanium, zink og farvet aluminium.

Gul, ansigtsudtryk, tegneserie, linje, orange, smil, illustration, skrifttype, grafisk design, ikon,

En kunde, der arbejder med indretning (læs: ved sine ting!) Forlod a anmeldelse siger: "Vi har for nylig installeret dette produkt i en kundes hjem i Perth, Western Australia. Det var et fantastisk valg. Klientens split -level spisestue/lounge havde et meget mørkt område på det øverste niveau, og dette Velux tagvindue har skabt en helt ny atmosfære. Klienten er henrykt, og det er vi også! "

Det er klart, at dette vindue får et stort stempel af godkendelse.

Følg House Beautiful den Instagram.

Tainaya NashRedaktionel stipendiatTainaya Nash er redaktionel medarbejder på Cosmopolitan, der dækker skønhed.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.