19 uhyggelige fotos af Amerikas forladte teatre

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Brooklyn's Kings Theatre var blevet forladt i over 30 år, da fotograf Matt Lambros første gang opdagede det i 2009. "Jeg havde på det tidspunkt dokumenteret forladte bygninger i næsten et årti, for det meste asyl, og jeg ledte efter et nyt spin," siger Lambros.

Siden har han fotograferet næsten 100 forfaldne teatre til sit websted Efter det sidste gardin i håb om, at hans arbejde vil kaste lys over disse forladte bygninger og bestræbelserne på at renovere dem. Mens Lambros tilstår at have foretaget "lidt lysindtrængning", da han første gang begyndte at skyde disse forladte steder, siger han, at teaterejere når ud til ham nu for at fotografere deres bygninger.

Her delte han et par billeder med os fra sin kommende bog After the Final Curtain: The Fall of the American Movie Theatre, der udkommer 15. november.

Kenosha Theatre, Kenosha, Wisconsin

Efter åbningen i 1927 var Kenosha Theatre i gang i 36 år, indtil bygningen blev genanvendt som et lager og et loppemarked, før den lukkede permanent. Ejerne søger i øjeblikket at gendanne det.

insta stories

Hellige steder, sted for tilbedelse, tempel, historisk sted, helligdom, historie, oldtidshistorie, kinesisk arkitektur,

Matt Lambros

Fox Theatre, Inglewood, Californien

Bygget i 1949 på stedet for et andet teater, der brændte ned, lukkede Fox Theatre permanent i 1988, men Inglewood Fox Theatre Alliance var i stand til at få teatret opført på National Register of Historic Places og håber at gendanne det en dag.

Indretning, Hal, Loft, Teater, Scene, Auditorium, Indretning, Scenekunstcenter, varmelegeme, Funktionshal,

Matt Lambros

Gulv, Indretning, Loft, Gulve, Væg, Rum, Armatur, Beton, Kompositmateriale, Lysarmatur,

Matt Lambros

Kings Theatre, Brooklyn, New York

Et af fem Loews "vidunderlige" teatre åbnede i New York og New Jersey lige før den store depression ramte, Brooklyn's Kings Theatre blev opgivet fra 1977 til den blev restaureret og genåbnet i 2015.

Indretning, Hal, Værelse, Loft, Teater, Konferencehal, Auditorium, Scene, varmelegeme, Lysarmatur,

Matt Lambros

Bue, Arkade, Palads, Spejl, Hvælving, Middelalderarkitektur, Krypt, Byzantinsk arkitektur,

Matt Lambros

Uptown Theatre, Philadelphia, Pennsylvania.

Åbnet mindre end et år før børsnedbruddet i 1929 fungerede Uptown Theatre som levende musik sted indtil 1970'erne hosting fungerer som Jackson 5, Temptations, Ray Charles, Stevie Wonder og mere.

Hal, Loft, Indretning, Scene, Teater, Auditorium, varmelegeme, Funktionshal, Scenekunstcenter, Scenen er tom,

Matt Lambros

Loew's Canal Theatre, New York, New York

Loew's Canal Theatre åbnede i 1927 og bruges i øjeblikket som et lager. Den 10. september 1932 kastede en eksplosion teatrets billetbod på gaden og knuste ruder på nabobygninger. En time tidligere ødelagde endnu en bombe indgangen til Loews 46th Street Theatre. Selvom intet nogensinde blev bevist, blev begge eksplosioner antaget at være værket i Motion Picture Operators 'Union Local 306, der strejkede dengang.

Hal, Lysarmatur, Palads, Byzantinsk arkitektur, Lysekrone, Arkade, Panorama, Ruiner,

Matt Lambros

Loft, Lysarmatur, Metal, Jern, Symmetri, Sølv, Loftarmatur, Stål, Ornament, Bronze,

Matt Lambros

Loew's Poli Theatre, Bridgeport, Connecticut

Poli Theatre fungerede i omkring 50 år, indtil Loew's solgte det i 1970'erne. Efter at have vist voksenfilm i et par år lukkede teatret permanent i 1975.

Arkitektur, Indretning, Hal, Loft, Bue, Arkade, Klassisk arkitektur, Gudstjeneste, Støbning, Middelalderarkitektur,

Matt Lambros

Loft, Indretning, Hal, Værelse, Gulv, Armatur, Lysarmatur, Kunst, Indretning, Palads,

Matt Lambros

Paramount Theatre, Newark, New Jersey

Oprindeligt kaldet H.C. Miner's Newark Theatre, da det åbnede i 1886, blev Paramount Theatre ombygget og omdøbt i 1917 og fungeret, indtil det lukkede i 1986 på grund af en stigning i forsikringspriser.

Loft, Hal, Lysarmatur, Byggemateriale, Lysekrone, Forurening,

Matt Lambros

State Palace Theatre, New Orleans, Louisiana

State Palace Theatre opererede fra 1926, indtil det blev tvunget til at lukke, da orkanen Katrina beskadigede bygningen. Derefter blev det brugt som et rave sted fra tid til anden, indtil det officielt blev lukket i 2007 for overtrædelser af brandkode.

Indretning, Hal, Loft, Lysarmatur, Indretning, Scene, Teater, Auditorium, varmelegeme, Lysekrone,

Matt Lambros

Indretning, Arkitektur, Hal, Kolonne, Lysarmatur, Støbning, Klassisk arkitektur, Religiøst institut, Gudstjeneste, Bue,

Matt Lambros

Studebaker Theatre, Chicago, Illinois

Beliggende i Chicagos kunstbygning, Studebaker -teatret fungerede i mere end et århundrede fra den åbnede i 1898, til den lukkede sine døre i 2000. Det genåbnede i 2015 som et live forestillingssted efter renoveringer.

Hal, Loft, Indretning, Lysarmatur, Scene, Støbning, Palads, Klassisk arkitektur, Kolonne, Lysekrone,

Matt Lambros

Arkitektur, Indretning, Hal, Rød, Loft, Teater, varmelegeme, Auditorium, Koncertsal, Scenekunstcenter,

Matt Lambros

Nationalteatret, Detroit, Michigan

Nationalteatret er det eneste teater, som den anerkendte arkitekt Albert Kahn har designet. I drift fra 1911 til 1975 ejes teatret i øjeblikket af byen Detroit, og dets fremtid er i luften.

Loft, Rum, Ruiner, Søjle,

Matt Lambros

Gulv, værelse, loft, lys, armatur, dagslys, nuancer og nuancer, lysarmatur, beton, hal,

Matt Lambros

Jayhawk Theatre, Topeka, Kansas

Jayhawk -teatret lukket i 1976, kun to år efter at det blev føjet til National Register of Historic Places. To årtier senere blev Historic Jayhawk Theatre, Inc. blev oprettet og er i øjeblikket i gang med at rejse penge for fuldt ud at genoprette og genåbne dem.

Loft, Indretning, Cirkel, Symmetri, Hal, Kuppel, Lysarmatur,

Matt Lambros

Franklin Park Theatre, Boston, Massachusetts

Baptist Fellowship Church overtog Franklin Park Theatre i 1914 i 1963. Efter en brand forårsagede omfattende skader på rummet i 2009, flyttede kirken og samler i øjeblikket penge til at restaurere bygningen og flytte tilbage.

Loft, Hal, Indretning, Klassisk arkitektur, Auditorium, Arkade,

Matt Lambros

For at se mere fra After the Final Curtain: The Fall of the American Movie Theatre du kan forudbestille det igennem Barnes & Noble og Amazon.

Fra:Populær mekanik

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.