Amerikas 11 mest truede historiske steder

instagram viewer

Hvor: Lincoln, Pennsylvania

Hvorfor det er truet: Azikiwe-Nkrumah Hall er ikke kun den ældste bygning ved Lincoln University, men det er også stedet for den første uddannelsesinstitution i verden til at uddanne tidligere slaver. På trods af hele sin historie blev bygningen for nylig lukket og kan potentielt blive revet ned for at give plads til et nyt velkomstcenter på skolen.

Hvor: Sydøstlige Utah.

Hvorfor det er truet: Mens indianerstammer, bevaringsgrupper og offentlige embedsmænd har samlet sig i årevis for at gøre Bears Ears -området i Utah til et nationalt monument, er det mangler i øjeblikket tilstrækkelig finansiering og retsbeskyttelse, hvilket sætter klippeboliger, helleristninger og flere arkæologiske steder her i fare for at blive ødelagt.

Hvor: North Charleston, South Carolina.

Hvorfor det er truet: Under anden verdenskrig behandlede dette hospital på Charleston Navy Base op til 4.000 sårede soldater, der vendte hjem fra kampe i Europa og Afrika hver måned. Nu kunne næsten en tredjedel af de resterende bygninger blive revet ned, hvis planer om at bygge en jernbanelinje får lov at gå igennem.

insta stories

Hvor: Houma, Louisiana

Hvorfor det er truet: I 2008 forbød kongressen Delta Queen-en dampbåd i træ fra 1926-at tage passagerer med på krydstogter over natten, hvilket satte en stopper for en 200 år gammel amerikansk tradition. Båden forbliver i øjeblikket lukket for offentligheden ved en dok uden for New Orleans. Medmindre lovgivningen ændrer sig, vil Delta Queen ikke være i stand til at tage imod passagerer, hvilket efterlader det økonomisk rentabelt til fremtidig bevarelse.

Hvor: El Paso, Texas.

Hvorfor det er truet: El Paso er i øjeblikket midt i et udviklingsboom og mange historiske bygninger-herunder viktoriansk æra butikker og adobe huse - i dets ældste kvarterer er truet af nedrivning, som byen fortsætter med dyrke.

Hvor: San Francisco, Californien.

Hvorfor det er truet: Ting kiggede op for San Franciscos historiske havnekvarter, efter at byen rev den forhøjede motorvej ned, der svævede over den i 1991. Men distriktets fremtid er truet - Embarcaderos historiske havmur blev afsløret for at være under større risiko end tidligere antaget efter en nylig undersøgelse af sårbarhed over jordskælv. Selvom et jordskælv ikke fjerner det historiske kvarter, forventer havnen i San Francisco også, at havniveauet stiger op til 66 tommer i 2100, hvilket ville oversvømme hele området.

Hvor: Flemington, New Jersey

Hvorfor det er truet: Fire historiske bygninger på Flemington's Main Street - herunder 1877 Union Hotel, der husede nævninge, presse og familier involveret i den berygtede Lindbergh-kidnapningsforsøg i 1935-kunne blive revet ned for at give plads til en helt ny otte-etagers historie bygning.

Hvor: James City County, Virginia.

Hvorfor det er truet: Landskabet ved James River er forblevet relativt uberørt, siden engelske nybyggere byggede Jamestown langs bredden i 1607. Men det kan snart ændre sig, hvis Dominion Virginia Power får lov til at bygge en elektrisk overføringsledning - plus 17 transmissionstårne ​​- langs det historiske sted.

Hvor: Austin, Texas.

Hvorfor det er truet: Lokalt kendt som "Muny" var denne golfbane den første til at skille sig fra syd i 1950. Selvom det blev tilføjet til National Register of Historic Places sidste sommer, udløber dets nuværende lejekontrakt i 2019, og der tales om potentielt at bruge stedet til kommerciel udvikling.

Hvor: Milwaukee, Wisconsin.

Hvorfor det er truet: Disse unikke konoidformede kupler blev bygget mellem 1959 og 1967 og blev brugt som udestuer, indtil de midlertidigt blev lukket i 2016, efter at betonrester begyndte at falde fra lofterne. Da det vil tage anslået 70 millioner dollars at reparere kuplerne, foreslår nogle embedsmænd, at de i stedet skal rives ned.

Hvor: Tucson, Arizona

Hvorfor det er truet: Denne to kilometer lange strækning af Tucson's Broadway Boulevard blev udviklet i årene efter anden verdenskrig og er hjemsted for nogle af de bedste eksempler på Midcentury Modern arkitektur i staten. Hvis et forslag til projekt om at udvide denne boulevard fra fire til seks baner (og nogle steder op til ni baner) godkendes, kan mange af disse historiske bygninger blive revet ned.