12 DIY bakker perfekt til morgenmad i sengen

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Uanset om du bruger disse bakker til mad eller til opbevaring, vil de helt sikkert gøre din indretning lysere.

1. Guldfletet bakke

Servise, Servise, Tekop, Porcelæn, Kop, Drikkevarer, Kvist, Billedramme, Keramik, Boligtilbehør,

Vitamini håndlavet

Opgrader en billig bakke til noget skinnende og specielt med denne vejledning fra Vitamini håndlavet. Og det er så enkelt: Spred guldflager i bunden af ​​en hvid bakke og hæld harpiks ovenpå for at skabe en vandtæt overflade til dine yndlingsdrikke.

2. Tavlebakke

Popcorn, elkedel, mad, mad, ingrediens, fad, opskrift, servise, fade, producere,

Suburble

Sæt dit præg med denne smarte tavlebakke, en let opdatering til din grundlæggende, kedelige træbakke. Følg instruktionerne på Suburble for at skabe denne nemme bakke med bejdse og tavlemaling.

3. Træ sekskantbakke

Dug, Tekstil, Værelse, Urtepotte, Sengetøj, Boligtilbehør, Husplante, Indretning, Sengetøj, Sengetøj,

Altid Rooney

Følg instruktionerne på Altid Rooney for at oprette din egen sekskantede bakke - fra bunden, uden værktøj (kun søm og trælim påkrævet)! Det er den perfekte bakke til en doven morgen i sengen.

4. Messing forfængelighed bakke

Lyserød, kronblad, Indretning, fersken, blomstrende plante, rosenfamilien, rosenordre, stillebenfotografering, haveroser, kunstig blomst,

Sukker og Klud

Her er en nem måde at luksere din forfængelighed på: Lav denne enkle messinghjørne hvide bakke efter anvisningerne fra Sukker og KludLuLu*s. Denne DIY bruger den helt rigtige mængde metal, hvilket gør din neutrale forfængelighed klassisk, ikke overmandet.

5. Polka-prikket bakke

Skrivemaskine, Papirvarer, Papirprodukt, Kontorartikler, Aqua, Turkis, Plast, Papir, Skrivebord, Bejdse,

Gør det dejligt

Leder du efter en mere legende mulighed? Denne er til dig. Gør det dejligt tilføjet neon polka dots til en almindelig melaminbakke for at skabe en sød og farverig serveringsbakke, der kan bære mad eller tjene som natbord.

6. Geometriske neoner

Træ, lyserød, bejdse, papirvarer, lilla, papirprodukt, hårdttræ, krydsfiner, rektangel, kontorartikler,

Mad in Crafts

Og en anden farverig mulighed: Mad in Crafts brugte Mod Podge til at stikke et farverigt papir i bunden af ​​en lyseblå træbakke. Resultatet? En lys, munter bakke, der gør os så ivrige efter foråret.

7. TV -bakke i akryl

Bord, Møbler, Beige, Kontorartikler, Dug, Krydsfiner,

Fijngenoegen+Co

Foretrækker du, at dine bakker står? Det her Fijngenoegen+Co DIY er en hjemmelavet version af CB2s fantastiske lucite -bakke, og det koster kun $ 60. Du skal bruge en skruetrækker til dette projekt, men slutresultatet er det hele værd: En smuk tilføjelse til din stue.

8. Bakke af bejdset træ

Servise, servise, drikkevarer, service, porcelæn, underkop, kop, kaffekop, tekop, keramik,

Kærligheden vokser vild

Vi elsker murstenseffekten af ​​denne bakke med bejdset træ fra Kærligheden vokser vild. Dette sjove projekt kræver en geringssav og skaber et elegant - men rustikt - sted at bære dine drikkevarer.

9. Guldmønstret akrylbakke

Flaske, Barware, Glasflaske, Glas, Alkoholholdige drikkevarer, Alkohol, Drikke, Drikkevarer, Servise, Destilleret drik,

Earnest Home Co

Leder du efter et elegant look? Denne guldmønstrede akrylbakke fra Earnest Home Co. er en perfekt tilføjelse til din bar - bare se hvor ser det godt ud toppet med Prosecco! Alt det kræver er en akrylramme og smukt mønstret papir.

10. Constellation Wood Slice Tray

Gul, botanik, stillebenfotografering, urtepotte, cirkel, servise, stueplante, frugt,

Hun skaber et hjem

Her er noget lidt anderledes - men helt unikt. Hun skaber et hjem tager en træskive, Mod Podge, metallisk papir, en hulning og topcoat (en lang liste, men et let projekt!) for at skabe denne superfede konstellationstræbakke.

11. Læderhåndtag bakke

Mad, ingrediens, service, skål, juice, måltid, servise, køkken, appelsinsaft, sengetøj,

Altid Rooney

Dette er Perfekt bakke til morgenmad i sengen. Der er noget ved træ- og læderhåndtag, der får det til at føles så rustikt - som at vågne op i et sommerhus på en tåget, regnfuld dag. Vil du lave det selv? Følg instruktionerne på Altid Rooney.

12. Sammenklappelig bakke

Beige, fersken, legetøj, træblok,

Monsters Cirkus

Denne læderbakke fra Monsters Cirkus tager kun cirka 30 minutter at lave, og det kan ændre den måde, du bruger bakker for altid. Har du brug for plads? Det foldes op i en pæn cirkel, perfekt til opbevaring, men ligger også fladt, så dine drikkevarer ikke spildes.

MERE DIY! På HouseBeautiful.com:

10 DIY -måder at krydre din forfængelighed på

11 en-times DIY'er til at få din indgang til at poppe

7 Lav-det-selv-spil for at slå vinterens doldrums

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.