De nye Froot Loops Gummies smager vildt ligner det faktiske korn

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Du er vant til at have Kellogg's Froot Loops i kornform, men i løbet af de sidste par år har vi også nydt dem som slikstokke og is dukker op. Den sidste godbid at tage smagen på er de nye Froot Loops Gummies!

Instagram -konto @i_need_a_snack_ fik adgang til den nye snack, takket være Galerie Candy, der producerer sliket. Som de beskriver det, smager gummierne "spot on" til den faktiske kornsmag med den frugtige, citrusagtige smag. Disse punkter blev bekræftet af Instagram -kontoen @collectingcandy, som også fik tidlig adgang til gummierne. Brikkerne er røde, orange, grøn, blå og lilla og er i ringform igen, ligesom kornet.

Dette indhold er importeret fra Instagram. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Se på Instagram

Dette indhold er importeret fra Instagram. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

insta stories

Se på Instagram

Den eneste dårlige nyhed her er, at vi bliver nødt til at vente på at få disse i hænderne. Som Instagram -kontoen beskriver, vil de nye Froot Loops Gummies være tilgængelige for Halloween 2021. De kommer i en 6,72 ounce pose, som vil blive fyldt med 16 poser i størrelse snack til 3,99 $. Så det gør dem ideelle til uddeling til trick-or-treaters og vil helt sikkert skille sig ud blandt Reese's og Kit Kats.

Ja, vi ved, at det ikke var det, vi ville høre, til at vente til Halloween for at få fingrene i Froot Loops Gummies. Kellogg's er imidlertid så god til at samarbejde, at det har bragt tilbage Peeps Froot Loops-flavored Pop til påske. De bliver nødt til at tide os i det mindste gennem foråret.

Fra:Bedste produkter

Caitlyn FitzpatrickSeniorredaktørSom seniorredaktør for sociale og sociale nyheder dækker Caitlyn de lækreste, sejeste og mærkeligste produkter til BestProducts.com, og hun er leder af social strategi for Popular Mechanics, Runner's World og Cykling Magasin; hendes arbejde har også optrådt i POPSUGAR, InStyle, Stylecaster, blandt andre.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.