Jon Snow og andre Game of Thrones -figurer inspirerede disse PPG -malingsfarver

instagram viewer

Denne sort-infunderede grønne farve kaldes Natvagt er inspireret af den eneste (tidligere) Lord Commander Jon Snow, eller skal vi sige (spoiler alert!) Aegon Targaryen? Denne kraftfulde farve er alt, hvad Jon Snow er: kraftfuld, moden og en sand stand-out-leder. Night Watch blev endda kåret til årets PPG -farve, så tag denne farve med ind i dit hjem for nogle kongelige vibes.

KØB NUNight Watch maling, PPG

En pige har måske ikke noget navn, men hun har bestemt en malingfarve. Denne lilla farve med en kongeblå undertone kaldet Sølv sværdspil er den perfekte neutral og kan skifte til at passe til næsten enhver indretningsstil - lige så let som Arya kan tage på en andens ansigt.

KØB NUSilver Swordplay maling, PPG

Passende kaldet Lilla drage, Daenerys Targaryens maling er egnet til en Khaleesi-og hendes ildpustende babyer. Lilla er trods alt royaltyens farve.

KØB NU Lilla drakemaling, PPG

Lannisters har en stærk affinitet til rødvin - især Cersei, som sandsynligvis ikke er set uden en kop tingene i hånden på et par sæsoner. Det her

insta stories
Rød rød vin farven er en mørk, hindbær-chokolade-lilla nuance, der minder om det fineste Arbor-guld i King's Landing.

KØB NURød, rødvinsmaling, PPG

Denne seje, blå Isborge farvesignaler, at vinteren virkelig er her - og måske for godt. Natkongens mystiske chill matches med denne arktisk blå tone, og det får dig til at føle dig cool på selv de mest brændende sommerdage.

KØB NU Ice Castle maling, PPG