Pioneer Cabin Sequoia ved Calaveras Big Trees National Park Falls

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Det var i det mindste hundredvis af år gammelt.

En af det nordlige Californiens største turistattraktioner er ikke mere. "Pionerhyttræet", en Giant Sequoia med en tunnel, besøgende kunne køre igennem, faldt ned i weekenden efter en massiv storm rystede området, ABC Nyheder rapporter.

Det 150 fods træ, der var i Calaveras Big Trees State Park, fik sin egen tunnel fra 1880'erne for at konkurrere med et lignende træ på Yosemite og blev et hit hos turister siden. Det Huffington Post bemærker, at træet havde blæsere allerede før det, fordi det havde en diameter på 32 fod og et fotogent ildar i bunden af ​​stammen. Det fik navnet "pionerhytte", fordi du kunne gå nedenunder og se, hvor træet var hult, hvilket fik det til at ligne en bjælkehytte, ifølge Washington Post.

Det kan være faldet ned, fordi det havde lavvandede rødder, og sporet oversvømmede det. Plus, det var blevet svagere med årene. "Den levede næsten ikke, der levede en gren øverst," sagde frivillig i parken Joan Allday til Chronicle. "Men det var meget skørt og begyndte at løfte." Og ifølge

insta stories
San Francisco Chronicle, biler kunne gå igennem det et stykke tid, men på det seneste har kun vandrere fået lov til at gå igennem det.

Parken bekræftede nyheden på Facebook og viste billeder af den massive bagagerum, der faldt i stykker på jorden. "Stormen var bare for meget til det," skrev Calaveras Big Trees Association.

Dette indhold er importeret fra Facebook. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

https://www.facebook.com/calaverasbigtrees/posts/1... databredde = \ "800 \" ">

Det er uklart, hvor gammelt træet var, da det faldt. Men Yosemite -træet, det konkurrerede med, Wawona -træet, faldt i 1969 i en moden alder af 2.100.

Fra:Country Living USA

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.