Ruggable's udgiver sin første samling af vaskbare og miljøvenlige jute tæpper

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Jute tæpper er en fantastisk måde at tilføje tekstur og en sej boho-chic appel til hjemmet. Men de naturlige fibertæpper kan tiltrække pletter, selv fra vand. Derfor er denne nye lancering en game changer: I dag udgav Ruggable sin seneste samling af tæpper, kendt som Re-Jute. Linjen indeholder et udvalg af 25 tæpper lavet med glat vævet materiale, der er efterlignet følelsen og udseendet af jute. I modsætning til traditionelle jutetæpper er Re-Jute (som alle Ruggables tilbud) maskinvaskbar og modstandsdygtig over for ting som skimmelsvamp, farvning og endda fading. Re-Jute er også miljøvenlig og fremstillet med op til 180 genbrugte plastflasker pr. Tæppe. Nedenfor har vi listet vores favoritter fra denne serie af spilskiftende jutetæpper. Du kan shoppe resten af ​​samlingen her.

1Sierra Natural Navy Re-Jute tæppe

Kan skylles

ruggable.com

$309.00

KØB NU

Giv dit hjem et sydvestligt look med dette tæppe med sekskantede og diamantmotiver.

insta stories

2Maia blødt sort re-jute tæppe

Kan skylles

ruggable.com

$309.00

KØB NU

Mia Soft Black Rejute -tæppet har et blomstermedalje -design.

3Kishale mursten og blå re-jute tæppe

ruggable.com

$309.00

KØB NU

Et chevronlignende design og rige toner giver dette tæppe et sjovt 70'er-look.

4Harlequin Trellis Natural Navy Re-Jute tæppe

ruggable.com

$309.00

KØB NU

En dyb indigo -tone og sammenlåsende diamantmønstre er det, der gør denne perfekte tilføjelse til næsten ethvert rum.

5Canvi Stripe Re-Jute tæppe

ruggable.com

$309.00

KØB NU

Dette tæppe sætter et spin på striber. Striberne i forskellige størrelser giver dette stykke en moderne og elegant appel.

Jada JacksonRedaktionel stipendiatJada Jackson er freelance multimediejournalist fra Chicago og kandidat fra Columbia College Chicago.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.