De vildeste værelser i berømtheder

instagram viewer

Selvom det ikke er bekræftet, blev superstjerneparret rygter om at se på en 85 millioner dollar palæ i Beverly Hills, der er udstyret med sit eget slikrum. Yderligere bevis på, at Blue Ivy virkelig er det heldigste lille barn i verden.

Sangerens baggård er alt fra almindelig. Ud over tre puljer er Jupiter Island, Florida, hus har et vandland komplet med en vanvittig vandrutsjebane. Heldigt for dig er megamansionen på markedet for 62,5 millioner dollars.

Teknisk set er dette ikke et værelse, men vi var nødt til at inkludere den franske skærmlegendes voldgrav. Deneuve satte hende Slot fra 1700-tallet, der ligger 47 miles uden for Paris, på markedet i april.

Det dyreste hus i Illinois er den tidligere Chicago Bulls -spiller Michael Jordan's Highland Park -ejendom. Og selvfølgelig er der en basketballbane i fuld størrelse- #23 skuffer ikke. Godt nyt til Jordan -fans, det er på markedet for $ 16 millioner.

Jennifer Lopez 'nye NoMad -penthouse på 22 millioner dollars leveres komplet med en green på tagterrassen. Hej, hvis du har 3.000 kvadratmeter udendørsareal på Manhattan, kan du drømme

insta stories
stor.

Med blomstrer fra slanke stenoverflader til dramatisk mønstrede tapeter og luksuriøse badekar, er disse badeværelser lige så stilfulde som de berømtheder, de tilhører.