Producenter af 'Golden Girls' skjulte Blanches sengetøj, så det ikke ville blive stjålet

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

I sidste uge løb vi en historie om huset fra den ikoniske sitcom Gyldne pigerog du blev helt vild med det. Da det er klart, at vores publikum har et blødt punkt for Blanche, Sophia, Dorothy og Rose, besluttede vi at grave lidt ind i hjemmets historie, især dets mest ikoniske værelse.

Blanche er fantastisk maksimalistisk lejlighed er næsten helt skåret i et af de mest berømte mønstre nogensinde. Designentusiaster vil straks genkende det som Martinique - det berømte bananbladmotiv af CW Stockwell, som blev relanceret i år - IKKE at forveksle med Brazilliance, det andet bananbladtryk, udtænkt ved at dekorere grand dame Dorothy Draper. Designinsidere har, skal vi sige,stærk meninger som er den første, bedste, mest ikoniske af de to, men en ting er sikkert: Blanche gik med Martinique, og det kan være en del af årsagen til dens fortsatte popularitet.

insta stories
Gul, ansigtsudtryk, tegneserie, linje, orange, smil, illustration, skrifttype, grafisk design, ikon,

Hus Smukt

"Selvom vi ikke har salgsrekorder, der går tilbage til 1980'erne, nævner jeg ofte showet som en af ​​hovedårsagerne til, at Martinique fortsat var i tankerne i populærkultur i den æra, især siden midten til slutningen af ​​80'erne var, da tapet begyndte at have en nedgang i popularitet, "afslører CW Stockwell CEO Katy Polsby. Plus, afslører hun, tapetet, der blev brugt på showet, blev påført på samme måde, som det er på mønsteret Andet mest berømte sted: The Beverly Hills Hotel.

"Golden Girls produktionsdesigner Ed Stephenson instruerede sit personale om at installere Martinique med det ikoniske CW Stockwell 'udskåret blad' teknik - gjort berømt af Beverly Hills Hotel -installationen - så det virker klart, at han samarbejdede med Stockwell om den retning, "Katy Fortæl os.

Grøn, Blågrøn, Turkis, Aqua, Møbler, Indretning, Blad, Værelse, Sofa, Tapet,
En ny farvevej på Martinique, udgivet i foråret.

CW Stockwell

Det skulle næppe komme som en overraskelse - hun påpeger trods alt: "Remy Chatain, tredje generations ejer af CW Stockwell, havde mange venner i film- og tv -verdenen, herunder produktion og sæt design; CW Stockwell -produkt prydede mange af studieejernes hjem og blev ofte brugt til at pryde sæt til forskellige shows. " Han boede også i Pasadena nær Ed Stephenson, produktionsdesigneren, og Katy spekulerer i, at de to var sandsynlige venner.

GULDPIGERNE
En scene fra Gyldne piger med Blanches Martinique-beklædte værelse.

ABC Foto ArkiverGetty Images

Selvom vi måske i høj grad elsker Blanches soveværelse nu for dets nostalgiske værdi, var det allerede et ikon under optagelserne - så meget at produktionsteamet bogstaveligt talt måtte låse det nede.

Golden Girls Forever

Harper Designamazon.com
$35.00

23,62 $ (33% rabat)

KØB NU

"Jeg læste for et stykke tid siden, at da scenografiet havde fået lavet Blanches matchende sengetæppe, Stephensons assistent holdt den på sin egen seng i lavsæsonen, så det dyre stykke aldrig kunne gå glip af! " Siger Katy.

Produktionsdesigner John Shaffner, der arbejdede på showet (samt Friends, Roseanne og The Big Bang Theory), bakker op om denne erklæring: "I 1985 kostede stoffet over $ 50 pr. Værd plus arbejdskraft. Mellem optagelserne af piloten og serien var jeg nervøs for, at det dyre sengetæppe ville gå tabt. Så jeg tog dette sengetæppe med hjem - og brugte det på min egen seng hele sommeren, «fortalte han forfatteren Jim Colucci i Golden Girls Forever.

Heldigvis, hvis du går efter looket nu, behøver du ikke ty til tyveri: CW Stockwell tilbyder nu mønsteret i en række farver.

Fordi når alt kommer til alt, som Katy quips, "hvad Blanche Deveraux manglede i hendes smag for mænd, gjorde hun bestemt op med sin udsøgte smag i indretning!" Amen.

Dette indhold er importeret fra {embed-name}. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Køb 'Golden Girls' produkter

Vinglas

Vinglas

amazon.com

$12.95

KØB NU
Emalje Pin Pack

Emalje Pin Pack

etsy.com

$36.00

KØB NU
Monopol spil

Monopol spil

amazon.com
$94.99

$ 82,50 (13% rabat)

KØB NU
Funko -figurer

Funko -figurer

amazon.com
$37.99

$ 33,99 (11% rabat)

KØB NU

Følg House Beautiful den Instagram.

Hadley KellerDigital direktørHadley Keller er forfatter og redaktør med base i New York, der dækker design, interiør og kultur.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.