IKEA Scavenger Hunt Party

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Hvis du er lige så stor fan af IKEA som os (seriøst - vi kan blive lidt besatte), ved du, at det ikke kun er en butik. Det er en usandsynlig kilde til grænseløs kreativitet. Det er en enestående international madhal. Det er halvt anstændigt slaglinje. Og - det er et godt sted til... en fødselsdagsfest?

Det var, hvad vennerne Alexia Esannason, Tamika Young og Marisa Flores troede - og når vi så den bash, de havde fremstillet, blev vi straks enige.

"År efter år synes fødselsdagsmiddage og bruncher at være normen," sagde Esannason. ”Så Marisa og jeg ledte efter at gøre noget anderledes til hendes fødselsdag og stødte på et par, der lavede en lignende fest. Det så så unikt ud og lignede ren sjov, så vi besluttede at gå efter det. "

Og festen ville ikke være noget, der hurtigt blev kastet sammen produktion. Kvinderne arbejder i eventplanlægningsbranchen - fødselsdagspigen er selv en planlægger hos

insta stories
Event Ninjas - så fejringen ville være lige så yndig og organiseret som den var sjov.

Tag et eksempel på festpapiret designet af Esannason (hendes firma hedder Noirstyle inviterer) og smarte cupcakes (hentet fra IM Pastry Studio, hvor Young er partnere med Tiffany Washington og Jo-Laine Duke-Collins). Alvorligt har en unbrakonøgle aldrig set sødere ud:

Ikea Scavenger Hunt

Hilsen af ​​Alexia Esannason

Damerne besluttede, at hovedpartiets aktivitet ville være en ådseljagt-men ikke af sorten, der kan lastes op.

"Vi brød op i fire grupper på cirka tre til fire personer, og hver gruppe modtog et scavenger jagtkort med 18 opgaver, som de havde 45 minutter til at fuldføre," siger Esannason. Opgaverne var bevidst fjollede - som at posere i et faux køkken eller udspille sjove scener, som kun IKEA -produkter fremkalder.

Her er nogle af damerne, der ser dapper ud i hatte med lampeskærm:

IKEA Scavenger Hunt

Hilsen af ​​Alexia Esannason

Og de foregav også at blive rigtig begejstrede over en "helt kedelig genstand" - så fræk!

Dette indhold er importeret fra Instagram. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Se på Instagram

Vennerne skiftedes til at snappe sjove billeder for at bevise deres udførte opgaver og fik naturligvis ekstra point for kreativitet. Det vindende hold fejrede i ægte IKEA -katalogstil (og fik iskegler på vej ud!):

Ikea Scavenger Hunt

Hilsen af ​​Alexia Esannason

"Vi havde alle så meget sjov, helt en fødselsdag at huske," siger Esannason. "Vi var som store børn, og IKEA var vores legeplads." Det forstår vi fuldstændigt.

Lauren PiroSenior webredaktørLauren overvåger alt hjem for GoodHousekeeping.com og HouseBeautiful.com og svømmer over midten af ​​århundredes design og anvender en kærlig tilgang til decluttering (bare smid det væk, damer).

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.