Gamle Hollywood derhjemme

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Film set

Et stillbillede fra filmen "Top Hat" fra 1935; scenografi af Van Nest Polglase.

Hvor sjovt ville det have været at arbejde som scenograf på de gamle film fra 1930'erne? Det er forbløffende, hvad kunstdirektører som Cedric Gibbons og Van Nest Polglase tryllede frem, normalt ved hjælp af røg og spejle (bogstaveligt talt og billedligt). Tilbage på det tidspunkt var budgetterne begrænsede, og kunstdirektører blev tvunget til at skabe glamourøse, fantastiske sæt for ikke mange penge. Det er nok at sige, jeg synes, at de var ganske succesrige. Lidt over toppen måske, men heller ikke helt tarveligt.
På et indfald besluttede jeg mig for at spille sætdekoratør og smide et fantasi -soveværelse fra 1930'erne sammen. Jeg tror, ​​Carole Lombard ville se ret smart ud i dette soveværelse. Jeg forestiller mig dog ikke Joan Crawford i det. Jeg hører, at hun var en ganske rundere, og mit uberørte soveværelse kan ende med at gå i stykker!

insta stories
romanske nuancer

Hvad med disse fløjl romanske nuancer fra Pottery Barn? Hvidt og gråt var de rigeur tilbage i 1930'erne (og er stadig i min bog!), Og fløjlen giver den helt rigtige glans. Glans, skinn og glans er meget vigtigt, når man designer et dekadent boudoir!

tæpper

Og selvfølgelig skal du have noget satin og silke, som disse quiltet silkekast fra Schweitzer Linen. Jeg ville enten bruge creme eller hvid.

bord

Jeg skulle finde et sted til Jonathan Adlers Montmartre bord, fordi du skal have en slags neoklassisk element i rummet. Eller måske har du brug for et par ...
... i så fald ville jeg bruge Athena stencil og male dette græske motiv på hver dør i rummet.

piedestal

Det her akryl sokkel fra Richman Design ville se fabelagtig ud i et hjørne med en form for urn på toppen. Måske en keramisk med liljer i? Eller hvad med en alabast urnelampe?

roterende telefon

Jeg kan godt bruge denne gamle Western Electric roterende telefon, men jeg foretrækker det i hvidt. Hvis du planlægger sociale engagementer eller forbindelser, bør du virkelig gøre det med stil.

kappe

Den førende dame skulle bære den passende påklædning til et sådant værelse. Ingen flanel pjs!! Men vi ville heller ikke have, at vores førende dame skulle klæde sig på (eller klæde sig af) som Gypsy Rose Lee, så det her kappe er glamourøs, men også smagfuld.

øjenvipper

Husk, at næste gang du er på fjernsyn eller i en film, vil dine øjne virkelig skille sig ud, hvis du bruger falske øjenvipper. Og så længe vi går med glamour -temaet, hvad med disse fjer vipper fra shu uemura.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.