PetSmart har søde nye Thanksgiving -kostumer til hunde

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Hvad er den sjoveste ferie for hunde? Fjerde juli fyrværkeri sender dem gemmer sig bag toilettanken, Valentinsdag chokolade kunne dræbe dem, og Halloween inviterer små børn til at ringe på døren hvert tredje minut. Det må være Thanksgiving, for muligheden for at hænge ud i køkkenet og snuse alle de behagelige madlavningsdufte, eller under bordet og vente på, at en bid kan falde.

Top Paw Turkey Pet Hat

Top Potepetsmart.com

$9.99

KØB NU

Nu, PetSmart hjælper vovser med at fejre den mest vidunderlige tid på deres år med en ny række yndige nye kostumer. Der er overdådige hatte i form af kalkuner og græskartærte, samt en plaid bandana og lille sweater i efterårlige nuancer af rød, solbrun, orange og marineblå.

Så er der skjorter og bandanas med vittige ordsprog på, herunder "Talk Turkey to Me" og "Feast Mode" og "Pumpkin Spice Drinking Team" hættetrøje. Alle ovenstående udseende venter bare på at blive Instagrammed, men realistisk set er det disse tynde bomuldsstoffer, der er mere tilbøjelige til faktisk at blive på din hunds krop. Græskar -tærten, selvom den er ekstremt sjov, vil sandsynligvis blive trukket af og tygget op på cirka 10 yndige sekunder.

insta stories

I mellemtiden, hvis du er typen, der begyndte at spille julemusik ved midnat på Halloween -aften, kan du få et spring i gang med sæsonen med PetSmarts serie af ferieudstyr. De har Julemanden og alfekostumer, ferie trøjer i Fair Isle mønstre, og masser af rødt og grønt kraver.

Græskar tærtehat

Græskar tærtehat

Top Potepetsmart.com

$9.99

KØB NU
Plaid vævet skjorte

Plaid vævet skjorte

Top Potepetsmart.com

$13.99

KØB NU
Pumpkin Spice hættetrøje

Pumpkin Spice hættetrøje

Top Potepetsmart.com

$19.99

KØB NU
Vendbar Bandana

Vendbar Bandana

Top Potepetsmart.com

$9.99

KØB NU

Følge efter Hus SmuktInstagram.

Kaitlin MenzaKaitlin Menza er freelance -skribent.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.