Dette firma er i forhandlinger med NASA om at udskrive 3D -huse på månen

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Med spørgsmålet om hjemløshed og boligoverkommelighed fortsat være et presserende emne rundt om i landet, kan det bare tage lidt out-of-the-box-tænkning at finde en løsning. IKON, Austin-baserede 3D-printet hjemmevirksomhed, ser fremtiden for at løse dette problem i rummet. Det er rigtigt: Virksomheden er på vej til at skabe boliger på Mars og månen ved hjælp af NASA.

"Jeg tror, ​​den slags civilisation, der lærer at udforske det ydre rum og at leve i det ydre rum, vil være den civilisation, der kan løse hjemløshed," sagde Jason Ballard i et interview med Hurtigt selskab denne uge.

Og nej, dette er ikke bare en pipedrøm: Faktisk har ICON allerede begyndt eksperimenter, der involverede smeltning ned simuleret månestøv til brug i sin cementblanding, test, der blev gennemført i NASAs laboratorium, siger Ballard.

ICON har længe været på forkant med boligdesign: Tilbage i 2018 lavede virksomheden det første fuldt tilladte 3D-hus og fulgte op tidligere på måneden med udgivelsen af ​​sin første serie med fire 3D-boliger, som alle blev opført til salg i Austin.

insta stories

Det har også altid været investeret i at tackle hjemløshed - faktisk skabte Ballard virksomheden på grund af hans frustration over problemerne omkring uligheder i boliger. Ballard var frustreret over at se teknologien til 3D -print blive brugt på små plastvarer, da han følte, at de kunne bruges til at hjælpe med de større spørgsmål i verden.

I 2019 samarbejdede virksomheden med Industry West den et fællesskab af huse- trykt på kun 27 timer - lavet til Austins hjemløse. Det indgik også et partnerskab med nonprofit New STory for at bygge samfund i Mexico og Haiti.

Ved at omgå behovet for en arkitekt, øge produktionshastigheden og bruge cement - a notorisk billigt og holdbart stof - ICON kan skabe strukturer til en brøkdel af prisen på konkurrencedygtige huse.

"Det mest direkte, vi gør [for at reducere omkostningerne med 3-D] automatisering, er, at vi udskifter materialer og arbejdskraft, fortæller Ballard til Fast Company. "Når du har fremlagt kapitalomkostningerne til robotten, er arbejdet efter det gratis."

Dette vil være en vigtig overvejelse, når man skal bygge i rummet-der er trods alt ikke ligefrem let tilgængelige byggemandskaber på Mars. Selvom ICON's out-of-this-world-koncept har en vej at gå før enhver mulig implementering, er det denne form for fremadrettet tænkning, der ofte kræves for at løse det mest tilsyneladende uoverstigelige problemer.

Følg House Beautiful den Instagram.

Jada JacksonRedaktionel stipendiatJada Jackson er freelance multimediejournalist fra Chicago og kandidat fra Columbia College Chicago.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.