De amerikanske præsidenters foretrukne mad til enhver tid

instagram viewer

Flickr Creative Commons: USA's ambassade New Delhi / Anna Williams

Teddy Roosevelt var en bestemt fyr, og når det kom til aftensmad, sørgede han for, at hans foretrukne komfortfødevarer var en prioritet. Grise i tæpper, skildpaddesuppe og stegt kylling kvalt i hvid sovs holdt ham i gang - det og masser af kaffe, sødet med hele syv klumper sukker!

Franklin D. Roosevelt (1933–1945)

Vi kan sætte pris på FDR's problemfrie spisevaner-hvem kan ikke lide en fed grillet ostesandwich eller tallerken med røræg? Bedst af alt havde han mod på at servere hotdogs til kong George VI og dronning Elizabeth på et besøg i USA

John F. Kennedy (1961–1969)

Født i Brookline, MA, var JFK en New Englander til kernen. Hans go-tos omfattede klassikere som bagte bønner, majsmuffins, fisk om fredagen (som en god katolsk dreng) og selvfølgelig chunky New England muslingekød.

Lyndon B. Johnson (1963–1969)

Denne texanske prez elskede hjemmestatens favoritter som sorte øjne og var vært for en gennemsnitlig grill-han var den første til at lave en cookout i Det Hvide Hus. Hans svaghed var imidlertid Fresca, og han havde endda installeret en sodavandsdispenser på det ovale kontor for at fodre sin vane.

insta stories

Om Nixon holder sig til et strengt regime af diætfødevarer eller bare virkelig kunne lide hytteost, vi er ikke sikre. Men han var kendt for at spise tingene regelmæssigt med frisk frugt som ananas, og endda med et sprøjt ketchup på toppen (krybe).

Hjemmelavede klassikere kunne altid findes på middagsbordet, når denne Nebraska-fødte præsident var i embedet. Saftig gryderist og rødkål var stamgæster, altid efterfulgt af desserter som smørpecanis eller tyske æblepandekager.

Ifølge hans kone var Jimmy Carter den der stod for morgenmaden derhjemme, som bestod af gryn, ost, æg og kaffe. Deres hund blev endda opkaldt Grits efter hans elskede hominy, som også kunne serveres til middag med svinekoteletter, rødøjssaus og collardgrøntsager.

Denne republikanske herre var kendt for at spise mad og ost og kødbrød ved måltiderne, men han huskede mere for sin søde tand. Gelébønner, abebrød og chokoladekage var nogle af hans laster, og han kunne aldrig få nok af sin kone Nancys fudge brownies.

George H.W. Bush (1989–1993)

Bush-familien holdt tingene temmelig lavmælte for kokken i Det Hvide Hus med enkle anmodninger som æg, hotdogs og oksekød. Den ene konstante var, at alt, også flæskesvær, var dækket med Tabasco eller sparket op med en slags varm sovs.

Tilbage på dagen var Bill kendt for at grave i McDonald's hamburgere, men efter en akut hjerteoperation i 2010 besluttede han at gå veganer og har ikke set sig tilbage. Han er fra mejeri og vælger varer som ostefri lasagne og chili enchiladas lavet med kødsubstitut for at forblive sund.

George W. Bush (2001–2009)

Tex-Mex var navnet på spillet, da George Dubbya havde ansvaret, hvilket betød masser af huevos rancheros i Det Hvide Hus. Han gemte sig også i oksemørbrad, grillede ostesandwicher og - og interessant opfindelse - osteburgerpizza.

Hvem vidste, at Obama kunne lave mad? Han har en familieopskrift på chili i baglommen, som han har pisket op siden college, men når han er ude og gå, Ben's Chili Bowl er hans go-to i D.C. Han har også et blødt sted for snacks som nachos med guacamole, popcorn og trail blande.

Donalds synspunkter og værdier har en tendens til at vække kontroverser, og hans kost ville helt sikkert give anledning til en ernæringsekspert eller to. Selvom han hævder at have tabt 15 kilo på kampagnespor, der er også masser af fotobevis, der beviser, at Trump er en fastfoodfanatiker. Burgere, pommes frites, pasta, æg og bacon er nogle af hans favoritter, og han vil aldrig stoppe med at synge rosene fra Trump Steaks - hans eget mærke, der solgte på The Sharper Image og QVC i årevis.