Bunny Williams sølv soveværelse

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Da hun fik sin spejlede seng, fortsatte indretningsarkitekt Bunny Williams. Hun bragte sin glans til sengetøj og vægge og badede sit værelse i en sølvskinnende glans. "Jeg kan ikke forestille mig ikke at have et smukt soveværelse," siger hun. ”Jeg vil åbne mine øjne hver morgen og sige til mig selv. 'Jeg elsker dette værelse.' "

bunny williams soveværelse

Hus Smukt

Frances Schultz: Afslappet morgen?

Bunny Williams: Jeg behandler min seng som en stue eller et kontor om morgenen. Jeg bruger cirka to timer i sengen på at lave ting, før jeg går på arbejde - jeg spreder mine aviser og bøger og blade, foretager telefonopkald, ser nyhederne, spiser morgenmad på en bakke. Det er min tid.

Din seng er ekstraordinær. Det sengegavl!

Jeg havde den broderet på indisk silke af Naeem Khan, modedesigneren, hvis kollektioner alle er håndbroderet. Mønsteret blev kopieret fra et af mine antikke tekstiler.

insta stories

Og hvem har designet selve sengen?

Serge Roche, den parisiske designer. Hans forsølvede spejlmøbler fra 30'erne og 40'erne er alle raseri i dag, men for otte år siden endte denne seng i et søvnigt salg hos Sotheby's. Min mand, John Rosselli, købte den til mig. Det der er så smukt, er den måde, hvorpå hvert stykke er skråtstillet, tilspidset - næsten som juveler.

Hele rummet gnistrer som en juvel.

Da jeg fik sengen, dækkede jeg væggene med platinpapir, der har det mest varme, vidunderlige lys. Spredningen har glans af silke, men det er faktisk håndkviltet bomuld med en høj glans. Jeg købte den i Beirut. Jeg forsøger altid at finde ting, der er grå eller hvide eller stenfarvede til rummet.

Inklusive hunde?

Det er Lucy, en redningshund og en sydlænding. Jeg adopterede hende i Atlanta, da jeg var der på en Institute of Classical Architecture and Art trip for 14 år siden. Hun sover ved foden af ​​sengen.

På den foxy pels?

Det er faux ræv! Jeg er en dyreelsker, og jeg kan simpelthen ikke have rigtig pels.

Så det lodne tæppe ...

Flokati - shag uld. Der er en på hver side af sengen. Da jeg lavede væggene om, besluttede jeg også at skifte gulvtæppet til dekorativt maleri. Jeg elsker et malet trægulv.

Det ser ud til at du vokser ud af dit natbord.

Den er 24 x 28 tommer, stor nok til mine væsentlige ting. En lampe, telefon, vandkande, bøger, papirvarer, penne, ure - jeg indstiller mere end én alarm. Jeg placerede den på langs mod sengen og brug den som et lille skrivebord. Der er også et par sentimentale genstande på det, som jeg kan lide at have i nærheden af ​​mig, så jeg kan se dem hver dag. Et soveværelse er et rum, hvor du kan vær sentimental - det er dit personlige rum.

Behandler du nogensinde din seng som en seng, og ikke en stue eller et kontor?

John siger, at jeg har to hastigheder - race og kollaps. Når jeg ligger, er jeg ude.

Rede sengen

1930'ernes spejlet himmelseng, Serge Roche; Brugerdefineret håndbroderet sengegavl og baldakin, naeemkhan.com; Faux ræv-pels kast, prefurs.com; Tilpasset natbord, bunnywilliams.com; 1940'ers søjleformede lamper, johnrosselliantiques.com; Papier Chinois i Platinum, graciestudio.com.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.