Million hjem i Florida, bygget på forkert grund

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Prøv ikke engang at slå dette pars bygning mareridt historie.

Plante, vindue, ejendom, arkitektur, hus, facade, hjem, fast ejendom, boligområde, bygning,

Daytona Beach News-Journal

Hvis du leder efter et nyt mareridt for fast ejendom, bør dette gøre det: Et par fandt ud af, at deres tilpassede fem-soveværelse, fem og et halvt badeværelse med havudsigt blev bygget på den forkerte grund. Mark og Brenda Voss, der er baseret i Missouri, betalte $ 160.000 for en masse i Ocean Hammock, Florida, med en gadeadresse på 23 Ocean Ridge Blvd. Nord i juni 2012. Parret hyrede Keystone Homes til at bygge et feriehus med tre etager, 5.300 kvadratmeter til en byggeværdi på $ 680.000 på grunden. I stedet blev hjemmet bygget på Ocean Ridge Blvd 21. North., Som blev købt af et andet par i 2003 for $ 355.000, Daytona Beach News-Journal rapporter.

Fejlen opstod med den første undersøgelse i 2013, da undersøgelsesfirmaet East Coast Land Surveying fejlplacerede indsatser, så fundamentundersøgelsen og andre dokumenter og bygningsaktivitet var baseret på fejl.

insta stories

Vosserne har ansat en advokat og har ideer om, hvordan man løser problemet, men de deler dem ikke endnu.

"Vi er i fuldstændig vantro, bare overrasket over, at dette kunne ske," sagde Mark Voss, der ejer et ejendomsadministrations- og ejendomsselskab i det centrale Missouri. "Vi er måske flyttet (til Ocean Hammock) en dag. Men med denne hovedpine og sorg er vi ikke så sikre. Midtvesten ser ret godt ud lige nu. "

Atmosfære, Landparti, Verden, Luftfotografering, Kort, Geologisk fænomen,
Daytona Beach News-Journal
Colleen EganJeg er redaktør på Veranda.com, ELLEDECOR.com og Housebeautiful.com.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.