Denne designer tog "Glamping" til en ekstrem

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Hun kan bare ikke klare sig selv! Når stylist Jill Sharp Weeks slår lejr i en lejebolig i Charleston, maler hun, rekvisitterer og begynder straks at leve smukt i sin nye by.

M.K. QUINLAN: Når de fleste mennesker hører "udlejning", tænker de på slåede vægge og underordnede apparater. Men dette hus ville gøre de fleste menneskers hjem til skamme!

JILL SHARP WEEKS: Min mand, Ray Weeks, og jeg var heldige at finde den. En arkitekt havde boet her før og gjorde et utroligt stykke arbejde med stedet. Det tog os fem minutter at sige ja! Vores mål, da vi flyttede til Charleston, South Carolina, fra Atlanta var at bruge vores bil sparsomt. Her er vi i hjertet af byens historiske centrum, og vi kan tage lette gåture for at få kaffe eller frokost eller til det nærliggende landmændsmarked. Vi er også kun en blok væk fra det hjem, vi bygger, hvilket gør det meget lettere at styre det projekt.

insta stories

Hvordan var det at gå tilbage til leje?

For de fleste rum, jeg har boet i, har jeg været involveret på et arkitektonisk plan. Jeg ville bestemt aldrig have designet så små værelser som det, vi har her - jeg har ikke boet i så intime rum siden min 20'ere - men det har faktisk været en uventet gave. Min mand og jeg er nygifte, og det føles som om vi holder hånd i hvert værelse! Men jeg lavede justeringer. For eksempel var der ikke nok belysning, så jeg installerede ekstra armaturer. Køkkenøer er generelt anathema for mig, og denne er 10 fod lang og fylder næsten halvdelen af ​​første sal. Jeg ville have valgt et gårdbord eller industrivogn på hjul. Men selvom jeg ikke nødvendigvis vil låne dette koncept til vores næste sted, har jeg virkelig haft det sjovt at underholde omkring denne store ø.

Jill Sharp Weeks Charleston udlejning

Björn Wallander

Du har malet alle rum i huset i nøjagtig den samme grå nuance. Hvorfor?

Da vi flyttede ind, var væggene fersken og slags dowdy. Jeg malede alt i Pussy Willow af Sherwin-Williams. Det er denne mærkelige grå, jeg elsker, fordi farven skifter hele dagen. Det var en let designløsning, der forenede rummet. Jeg malede også loftet, trimmen og kabinettet i samme farve, fordi det forhindrer dit øje i at fokusere på ting som store, tunge lister, som ikke er min stil. Jeg efterlod noget naturligt træ eksponeret på stoleskinner, newelstolper og skabsknapper - en respektfuld måde at fejre det, der var før, mens jeg etablerede et moderne, grafisk motiv.

Apropos grafik, der er så mange popper af sort. Er dette også et trick, du også bruger til stylingjob?

Interiøret i mine tidligere hjem var meget mere diskret og blødt, hvilket føltes passende i store rum, der undertiden havde 20 fods lofter. Se hendes tidligere Atlanta sommerhus.] Mit stylingarbejde - branding, annoncekampagner, kataloger - er stort set tonalt. Men jeg ville have, at dette hjem, og det vi bygger ned ad gaden, skulle føles anderledes. Omfanget af dette hus er så meget mindre end det, jeg er vant til, og trådning i sort skaber en følelse af kontinuitet. Dette modigere, dristigere udseende føltes som den rigtige måde at udtrykke den moderne livsstil, jeg lever i Charleston. Jeg har også altid været god til trendprognoser, og jeg forudsiger, at sort og hvid er ved at komme med en hævn!

Har du altid lænet dig neutral?

Når andre designere bruger farve, nyder jeg at se på og lære af deres arbejde. I mine egne projekter vil jeg bruge blomster eller tekstiler til en farvefarve, men jeg vil hellere informere et værelse med tekstur - håndlavede kurve, halmlampen på kontoret, tinskåle fyldt med stamperlerne, jeg har samlet over årene. Det er der, jeg har det sjovt.

Hvor meget kan du lide at slappe af og underholde i denne fantastiske have?

Det, vi virkelig elsker, er, at haven kun er tilgængelig gennem huset. Der er ingen sideporte, så det føles utroligt privat. Det har også en udendørs privy, som er det eneste badeværelse i stueetagen! Da haven er lige uden for vores spiseplads, lader vi ofte de store franske trædøre stå åbne, så rummet føles 40 fod længere. Da vi først ankom, var haven blevet negligeret, men vi har genplantet sengene, indbragt møbler og gjort det til et totalt paradis.

udendørs snor lys ideer

Björn Wallander

Hvordan undgik du et formelt periodeudseende i et hjem bygget i 1740'erne?

Jeg boede i Tokyo som barn, og jeg har rejst rundt i hele verden. Min stil stammer fra at have været udsat for mange slags global arkitektur - fra ydmyge mudderhuse til de mest udsøgte hjem. Disse multikulturelle påvirkninger hjalp mig med at skabe et look, der er uventet i et historisk hus. For eksempel, i stedet for en kommode eller garderobe i mit soveværelse, valgte jeg et par smarte stokke taburetter fra Palecek og et fantastisk spejl fra Mecox, og jeg opsatte en sej vignet med skulpturer og kurve hentet fra hele verden.

Du er i dette hjem i kun 16 måneder. Hvorfor gider du pakke kasser ud og dekorere til perfektion?

Hvorfor ikke genere? Hver dag betyder noget! Jeg kan ikke forestille mig at bo i et rum, der ikke giver mig stor nydelse. Du aner ikke, hvad der skal ske i morgen. Hvorfor ikke leve med ekstrem skønhed i dag?

Se flere billeder af dette smukke hjem her »

Denne historie dukkede oprindeligt op i juni 2016 -udgaven af Hus Smukt.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.