De 10 bedste huse fra Steve Martin -film

instagram viewer

10. Billigere af dusinet 2

Nummer ti går til Steves karakter Tom Baker i Billigere af dusinet to. Sikker på, hans hus er ikke nær så flot som Murtaughs nabo, men hvis du giver det Chip og Joanna Gaines -behandlingen, er denne ting i alt Fixer øvre. Forestil dig skibsfarten i dette hjem ved søen?

SE PÅ AMAZON PRIME

Nummer 9 -stedet går til huset i Forældreskab. Steve Martins karakter bor i et stort blåt hus med hvid kant og fantastisk udsigt over søen. Køkkenet er rummeligt, og baghaven er perfekt til fester. Alligevel er interiøret lidt på den kedelige side, selv med al den plads til at løbe rundt.

SE PÅ AMAZON PRIME

I Shopgirl, Steve Martin spiller en enkelt, velhavende forretningsmand ved navn Ray Porter, og hans bachelor pad er til at dø for. Fra den utrolige terrasse, hvor han kan se Claire Daines ’karakters lejlighed til det super lækre køkken, han aldrig bruger, var alt luksus maksimalt. Selvom det er en smuk lejlighed, mangler det dog al pladsen og fordelene ved et hus, så det tjekker ind på nummer 8.

SE PÅ AMAZON PRIME

insta stories

I L.A. historie, Harris K. Telemacher AKA Steve Martin bor i et hjem i middelhavsstil. Selvom husets ydre er temmelig sødt - interiøret er godt, bare ok. Harris er ikke den mest organiserede, men han har en ganske stor plante.

SE PÅ AMAZON PRIME

Cutwater Estate i Alle af mig, som faktisk er Greystone Mansion, er innnnnnsane. I filmen får Steve Martin - der spiller Roger Cobb - ved et uheld sin krop overtaget af Edwina Cutwater. Edwina boede i palæet, og Roger bliver Edwina, så han også lever i palæet. Alligevel er alt hvad du behøver at vide, at palæet har 55 værelser og ligner et sted, hvor du ville finde Megan og Harry.

SE PÅ AMAZON PRIME

5. Bringing Down the House

I At bringe huset ned, Steve Martins karakter Peter Sanderson bor i et klassisk Los Angeles -hus med en syg baggård og en stor pool. Og med et pænt stort køkken komplet med hvide skabe og en slagterblok bordplade, er det klart, hvorfor dette hus er nummer fem på vores liste.

SE PÅ AMAZON PRIME

Steve Martins hus i Husmester fortjener at være nummer fire på denne liste af flere årsager. Til at begynde med byggede hans karakter Newton Davis selv drømmehuset. Endnu vigtigere er det, at det ligger på en sø, har en omkranset veranda og har nogle temmelig syge udsigter. Det lille gule hus er heller ikke så lidt. Jeg mener, hej, se det store værelse. Jeg ville helt bo her, desværre var huset et stående i Concord, Massachusetts, og revet ned efter optagelserne var afsluttet.

SE PÅ AMAZON PRIME

At komme ind på nummer tre er hjemmet i Brudens far. Steve Martins karakter, George Banks, bor i drømmehuset. Den store hvide kolonial med sin grønne dør og overdimensionerede forhave -træ er så god, som den bliver. Næsten, fordi der stadig er to huse, der er endnu bedre.

SE PÅ AMAZON PRIME

2. Fly, tog og biler

Og nu det ekstremt undervurderede hjem i Fly, tog og biler. Du er måske hurtig til at glemme dette, fordi Steves karakter, Neal, ikke bruger meget tid der, men der er en grund til, at han prøver så hårdt på at komme hjem til Thanksgiving: huset er fantastisk. Murstenshuset er en klassisk kolonial med 6 soveværelser og ligger faktisk i Kenilworth, Illinois. Det solgte for 1,4 millioner dollars i 2009.

SE PÅ AMAZON PRIME

Det bedste Steve Martin -hus nogensinde er så åbenbart, at hans karakterer huser Billigere i dusinet. Tom Bakers hus er et kæmpestort victoriansk hjem på 12.000 kvadratmeter, der har 11 soveværelser og solgt for over 6 millioner dollars i 2016. Og mens det indre af dette hus ikke blev brugt i filmen, var sættet ret sygt. Køkkenkammeret er sindssygt, og jeg mener, den store trappe? Med en meget mere rummelig fornemmelse end Brudens far Hus, jeg beklager, der er ingen konkurrence.

SE PÅ AMAZON PRIME