Caitlin Wilson Soveværelse Indretning

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Som designer gør Caitlin Wilson det let for alle at blande og matche sit sengetøj. Som mor ved hun, hvordan man gør det familievenligt. Tag et kig på hendes soveværelse med dristige mønstre og lyse farver.

Barbara King: Har du en tendens til at koordinere familiens garderobe til din seng?

Caitlin Wilson: Det er tilfældigvis mine yndlingsfarver, og lilla er min datters favorit. Jeg har for vane at klæde mig i koral og grå, fordi det er de farver, jeg ser godt ud i. Og jeg synes, du skal dekorere med de farver, du ser godt ud i.

Ah, så det er sengen, der ligner du.

Et soveværelse er dit tilbagetog. Det skal være smukt og afspejle din personlighed. Til min tekstilsamling skabte jeg forskellige paletter, der passer til forskellige personlighedstyper, alle inspireret af mine venner.

Og alligevel er alle paletterne slående ens i humør, vil du ikke sige?

insta stories

Min signatur er kombinationer af farver, der er lyse og sjove. Jeg vælger normalt muntre farver, når jeg designer interiør.

Har du altid brugt blomster og geometri?

Jeg kan godt lide fed mønster. Chinoiserie blomster-, fretwork-, espalier- og chevronmønstre i min linje er baseret på klassiske motiver fra Asien og Mellemøsten, hvilket virkelig inspirerede mig, da min mands job tog os til Hong Kong og Dubai i to år.

Hvad er dit mest populære mønster?

Fleur Chinoise, den du ser på mit sengegavl. Det er et metallisk linned, trykt med en guldfolie. Linned er et familievenligt stof, men skinnet giver det et meget luksuriøst look.

Hvilken eksotisk kultur inspirerede den overdådige berøring?

Jeg blev forelsket i bladguld, da jeg gik i skole i Frankrig. Jeg blev også påvirket af de klassiske, raffinerede silhuetter af franske møbler, som afspejles i mit sengegavl. Jeg designede den med bløde konturer, der minder mig om en bergère. Det er omdrejningspunktet i soveværelset, dramaet. Alt andet er enkelt og dæmpet.

Har du også designet natbordene?

De er fra Ikea. Men jeg malede dem i varmgrå og tilføjede guld- og akrylknopper.

Du kunne have en all-star pudekamp på denne seng.

Og det gør vi! Puder er min ting. Jeg laver endda små små puder til min datters dukker, med ægte dun. Hun sidder der og arrangerer dem, ligesom jeg gør. Jeg træner hende godt!

Rede sengen...

Tilpasset sengegavl i Berry Fleur Chinoise, dekorative puder i Berry Fleur Chinoise, Zabeel Chevron og Coral Fretwork:caitlinwilsontextiles.com.

Fiesta Solid Percale Sengetøj:garnethill.com.

Rast kister:ikea.com.

Lampe:homegoods.com.

Lampeskærm:lowes.com.

Vægge i Classic Grey, kister i Chelsea Gray:benjaminmoore.com.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.