Rustik Adirondacks bjælkehytte

instagram viewer

Adirondacks hus

Gemt inde i skoven i New York, fejrer indretningsarkitekt Mimi McMakins hus fantasi.

Tavle vægmaleri

Til deres første fest malede Mimi og Leigh McMakin spisestuen i tavlemaling og bad venner om at tegne på væggene. De har siden istandsat, men kunne ikke skilles med dette pastelkridtstykke af Kimberly Cutter og Naj Wikoff. Birkebarkdyrene er fra Adirondack Museum i Blue Mountain Lake, New York.

Sten Pejs

Rødt polstring forstærker skæret fra en pejs af lokal sten. Den røde lænestol er fra McMakins Palm Beach -kollektion fra Laneventure. Klubstolen af ​​Alexa Hampton til Hickory Chair er dækket af Brunschwig & Fils 'Abigail Figured Woven.

Vinduesplads

Vinduespladser flankerer med pejsen i stuen. Under dem glider skuffer med puslespil og brænde på hjul og sportshåndtag fremstillet af skurvildtgevir.

Varierende taghøjder

Peter Torrance, Mimi McMakin og Elizabeth Stewart tegnede huset uden arkitekt. For at fange udsigter i hvert værelse skubbede de rum ud og skabte varierende taghøjder.

insta stories

Stue

I stuen omgiver røde og blomsterprintede klubstole et stort glascocktailbord fra Sarreid, Ltd. Areattæppe er fra Kemble Interiors.

Birch-Bark Soveværelse

McMakin fik ideen til et birkebarkrum fra en samlet væg fra en gammel lejr på Adirondack Museum. Dyrepuder af Elizabeth Stewart var lavet af vintage stof. McMakin, der elsker at bringe hele træer ind i huset, stak en slank birk til væggen i den tilstødende gang. Maleriet af asters er af Atea Ring.

Soveværelse

Soveværelsets sengegavl er betrukket med et bessarabisk tæppe og tilføjer masser af folklorisk charme. Den fantasifulde hjørnestol er af kunstneren Bim Willow fra Willow Works. Fugleprintene kom fra Signature Designs.

Gæstebadeværelse

I et gæstebad var vægge dækket af brunt kraftpapir, derefter håndmalet med en snevejr af den lokale kunstner Naj Wikoff.

Bruser flisebelagt med flodsten

På badeværelset er brusebadet flisebelagt i flodsten fundet i Canada og muslingeskaller.

Stenpejs på verandaen

McMakin ønskede, at verandaen skulle føle sig afslappet, så hun bad murere om at bygge sin pejs "rodet". Med votives i dem kastede antikke kinesiske lanterner en rød glød.