Designer Alessandra Branca Master Class

instagram viewer

Mød Alessandra Branca

”Jeg voksede op i Rom. Jeg var et mærkeligt barn, der elskede at gå i kirker efter skole. Hvis du er til farve, er det den mest utrolige oplevelse. Al renæssance og barok kunst! Caravaggio, Giotto og Raphael formede min farvefølsomhed, «siger Branca.

"Folk tænker på mig som en kolorist, hvilket jeg er, men som en jomfru er jeg også praktisk. Det første og vigtigste råd, jeg giver til kunder, er: Hav en plan. Tænk alt igennem. At dekorere er ikke noget, der bare på magisk vis kommer sammen på en lørdag eftermiddag. "

Hendes stue

Stuen i Brancas New York-lejlighed er et mikrokosmos af hendes stil-en blanding af engelsk landskomfort, italiensk elegance fra den gamle verden, fransk sensualitet, en afslappet amerikansk følsomhed. Og altid et slag rødt. Hendes mor, kunstneren Anna Chiara Branca, malede gitteret af botanik i hjørnet. "Jeg elsker hjørner," siger Branca. "De er enormt undervurderet, en forpasset mulighed."

En farve -mixolog

"Jeg lærte at blande farver fra pigmenter for at skabe en palet til den nye serie af stoffer og produkter, jeg arbejder på," siger Branca. "Min mor, en kunstner, lærte mig hvordan. Hvilken jubel! "

insta stories

Råd om sofa

"Din sofa skal holde mindst lige så længe som din bil," siger Branca. "Jeg anbefaler rene linjer og neutral polstring. Jeg kan godt lide sofaer, der kan klædes op eller ned. Min yndlingsstil er en stram ryglæn. Kæmpe arme spiser for meget siddeplads, og du har stilistisk ikke gjort noget for dig selv. "

Foretrukne app

"Hipstamatisk. Det romantiserer et foto, tager et dagligdags øjeblik og gør det til kunst. Du får en afslappet øjebliksbillede. Jeg kan godt lide at sløre. Der er et sted for blødt fokus i verden, som i de Doris Day -film, hvor hendes fregner blev filtreret. Jeg vil ikke have, at mine film ser for ægte ud, «siger Branca.

Favorit rengøringsprodukt

"Skrubbobler gør noget kedeligt sjovt. Uanset hvor du kan tilføje lethed, gør det, «siger Branca.

Ynglingsfilm

"At fange en tyv. Jeg elsker romantikken, undergang, «siger Branca. "Mine yndlingsskuespillere er Cary Grant og Jimmy Stewart. Cary for sin streg og sin sans for humor, Jimmy for sin selvudslettende natur. "