10 nemme gør -det -selv -ting, der viser, at du skal forgylle alt

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Uanset om du har brug for nytårsdekorationer i sidste øjeblik eller bare vil have mere guld i dit liv, har vi dækket dig med disse 10 lette projekter.

1. Forgyldte Ombre -fløjter

Væske, flydende, drikkevarer, glas, servise, bordservice, barware, drikke, gennemsigtigt materiale, hvidvin,
Francoise et Moi

Denne fem minutters DIY gør din nytårsfest-eller enhver fest, for den sags skyld! - mindst ti gange mere klassisk. Francoise et Moi gav hendes stilkefrie fløjter en ombre kant med guld spraymaling. Lad tørre, og du har det perfekte kar til prosecco.

2. Mønstrede sukkulente krukker

Blad, Urtepotte, Botanik, Indretning, Terrestrisk plante, Sukkulent plante, Keramik, Husplante, Keramik, Torne, rygsøjler og torne,
Delia opretter

Guld er den perfekte kontrast til den dybe grønne af sukkulenter. Tape dine krukker af i ethvert sjovt design, du ønsker, og dæk med guldmaling for at skabe disse dekorative forgyldte DIY -krukker, en perfekt accent til ethvert rum i huset. Find den fulde vejledning på Delia opretter.

3. Forgyldt lærred

Hjerte, mønster, kærlighed, rektangel, messing, Valentinsdag, sølv, stillebenfotografering, bronze,
Persien Lou

Denne gyldne, hjerteformede kunst fra Persien Lou passer lige over din pejs for en lille smule metalglamour. Det bedste af det hele er, at det er super nemt at lave, selvom du slet ikke har nogen malerfærdigheder.

insta stories

4. Guldblad kagestativ

Beige, Maroon, Metal, Stillebenfotografering, Sødme, Dessert, Endelig, Ornament, Is,
Det korrekte pinwheel

Denne kagestativ er den BEDSTE til fester. Stak den højt med dine drømmes kage (aka rød fløjl - lad os være ægte) og nyd dine gæsters oohs og ahhs. Find den fulde, super lette vejledning på Det korrekte pinwheel.

5. Pynteholder

Servise, servise, blade, porcelæn, køkkenredskaber, keramik, fingermad, knap, tallerken, tekop,
Lav og fortæl

Små hvide pyntefade kan tilpasses uendeligt, men denne DIY fra Stephanie kl Lav og fortæl er fantastisk. Du kan bare lave de små retter med et lille blad af guld, men vi elsker også den farvede træholder, hun har skabt.

6. Kork musemåtte

Produkt, Kontorudstyr, Elektronisk apparat, Bærbar computerdel, Inputenhed, Computertilbehør, Computerhardware, Teknologi, Bærbart tilbehør, Bærbar computer,
DIY -dagbogen

Lad ikke dit skrivebord gå glip af alt det forgyldte sjov! Du kan tilpasse denne guldprikkede musemåtte, som du vil, men vi elsker den blå baggrund, der bruges af DIY -dagbogen.

7. Vintage-inspireret malet ventilator

Teknologi, Wire, Kabel, Metal, Cirkel, Aluminium, Stål, Maskine, Sølv,
Sparkle Living

Inspireret af en vintage Vornado, denne DIY fra Sparkle Living opdaterer en almindelig gammel sort fan til en elegant hvid-og-guld-affære. Det er en nem måde hurtigt at glamme op i din stue.

8. Guldskumfiduser

Servise, kronblad, bagværk, dessert, fade, sødme, afskårne blomster, ingrediens, bagekop, snack,

Vidste du også, at du kunne forgylde mad? Disse skumfiduser fra Lav og fortæl er den perfekte tilføjelse til din nytårsfest (men vi ved ikke, om du bare spiser dem alle).

9. Guldbladede lysestager

Blå, servise, servise, lysestage, blågrøn, Aqua, turkis, tallerken, stillebenfotografering, materiel ejendom,
DIY slik

Blåt og guld er en klassisk kombination, og dette enkle bladguldprojekt fra DIY slik er en elegant måde at kombinere de to. Vi elsker guldbladets slidte look kombineret med lysestagenes lyse blå.

10. Agate Bogstande

Blå, Azure, Naturmateriale,
Desert Domicile

Agat er fantastisk i sig selv, men hvis du bladrer guld i kanterne, skaber det et helt nyt (og næsten udenjordisk) look. Følg instruktionerne fra Desert Domicile at lave disse bogstøtter, som ville se godt ud på enhver bogreol.

LÆS MERE DIY! Fra HouseBeautiful.com

13 en-timers DIYs til at opgradere dit hjemmekontor

14 enkle måder at gøre dit hjem mere fantastisk

11 en-timers DIY'er til dit soveværelse

15 Genius DIY opbevaringsløsninger

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.