Aldi lancerer køkkengrej i støbejern til konkurrerende high-end mærke Le Creuset

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Hvis du har lyst til at opdatere dine køkkengrej til efteråret, men ikke har masser at bruge på dyre stykker, så lyt fordi budget supermarked Aldi lancerer et helt nyt støbejerns -køkkengrejssortiment - og vi vil have alt!

At sammenligne helten køber i sin samling med lignende stykker fra high-end rival Le Creuset, Siger Aldi, at kunderne kan spare hundredvis på sit nye gryderet, lavt fad og tagine.

Aldi lover, at støbejernsområdet er egnet til brug med alle varmekilder, fra gas til induktionsjob, og kan også puttes ind i ovnen ved temperaturer op til 200oC

Så hvis du håber at lave dig selv masser af gode gryderetter, supper og andre varme vinterretter, når vejret bliver koldere, så kan denne nye serie være ideel ...


Opvarmende one-pot opskrifter


Som enhver foodie derude sikkert vil vide, køkkengrej i støbejern er berømt for sin holdbarhed og varmebestandighed, men kommer normalt til et ganske stort prispunkt.

Så vi er sikre på, at du vil blive lige så glad som vi hørte, hvor pungvenlig Aldis sortiment bliver, når den lanceres senere på måneden, og den dyreste vare koster kun £ 24,99!

Sortimentet-som kommer i rødt, creme og gråt-vil være tilgængeligt til forudbestilling online fra 16. september, og kan findes i butikker og på Aldis websted fra 20. september. Du skal dog være hurtig, da de først er væk, er de væk!

Vi ved ikke om dig, men vi er bestemt fristede ...

FORUDBESTIL HER Aldi Shallow Gryderet (24,99 £)

Aldi gryderet

Aldi

KØB NULe Creuset Signature Shallow Casserole (£ 199)

Le Creuset Skål med lavt fad 

Le Creuset


FORUDBESTIL HERAldi Gryderet (24,99 £)

Le Creuset gryderet 

Le Creuset

KØB NU Le Creuset Signature støbejern rund gryde (£ 155)

Le Creuset gryderet 

Le Creuset


FORUDBESTIL HERAldi Large Tagine (£ 19,99)

Aldi tagine 

Aldi

KØB NU Le Creuset Tagine (£ 190)

Le Creuset Tagine 

Le Creuset


Relateret historie

Denne Lidl stegepande med flere sektioner er genial

Fra:Prima

Francesca RiceFrancesca er Digital Editor hos Red, der hovedsageligt dækker mode og skønhed for sitet.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.