Mushroom Shed Treehouse vinder årets skur 2017

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Mushroom House har vundet den eftertragtede Cuprinol Shed of the Year -konkurrence 2017.

Millioner af briter i hele landet stillede op til at se George Clarke annoncere vinderen i det sidste afsnit af Channel 4's Årets fantastiske rum -og det var Ben Swanboroughs håndbyggede træhus, der tog den endelige præmie.

The Mushroom House, der er 10-års jubilæum vinder af den årlige skur begivenhed, slog hård konkurrence efter rekordstore 2.963 bidrag og 26.571 offentlige stemmer.

Cuprinol Årets skurkonkurrence 2017 - Vinder af svampeskur

Cuprinol

Efter en anspændt og lang overvejelse mellem showets dommere - konkurrencestifter, onkel Wilco (Andrew Wilcox), George Clarke og Fantastiske rum team William Hardie, Laura Clark og Max McMurdo - en tydelig favorit dukkede op.

Ben byggede Mushroom House, efter at hans 12-årige datter gav ham 500 £ af sine egne penge for at skabe et magisk hang-out-rum i form af en svamp.

Perfekt til en treetop sleepover eller eftermiddagste, Mushroom House er fuld af finurlige detaljer, herunder sin egen fældedør, en skjult godbordshylde og glasgulv med udsigt over en å i bunden af haven.

insta stories

Årets Cuprinol Skur 2017 - Svampeskur - Shortlist - Hytter og sommerhuse

Cuprinol

'Din have kan virkelig blive et 5. værelse for hele familien at nyde.'

Marianne Shillingford, kreativ direktør hos Cuprinol, sagde: 'Ben har bevist, at du bare har brug for lidt motivation og vision for at skabe et virkelig fantastisk rum i bunden af ​​din have. Hans skur var bestemt en værdig vinder for konkurrencens skelsættende år. '

Udover at vinde den eftertragtede titel vandt Ben 1.000 pund med sponsorerne Cuprinol, 100 pund Cuprinol -produkter, en vinderplade og en kæmpe krone til sit skur.

Efter at have også vundet kategorien Hytte og sommerhus i afsnit 1, sagde vinder Ben: 'Da vi startede projektet, kunne vi aldrig have drømt om, at vi ville være her nu. Vi har allerede lavet så mange dejlige minder i vores skur, og har nu så mange flere fra konkurrencen! Der var så mange innovative og fantastiske skure i løb, og vi er absolut begejstrede for at være blevet kåret til årets skur 2017! '

Årets Cuprinol Skur 2017 - Svampeskur - Shortlist - Hytter og sommerhuse

Cuprinol

Marianne tilføjede: 'Årets bidrag har virkelig skilt sig ud fra mængden og viser, at din have virkelig kan blive et 5. værelse for hele familien. Der er nogle virkelig enkle måder at genskabe disse looks i din egen have, og vi håber, at konkurrencen vil inspirere nationen til at få mest muligt ud af deres udendørs rum. '


Kategorivinderne til årets konkurrence er som følger:

1. HYTTE OG SOMMERHUS VINDER OG SAMLET SKUD AF ÅRET 2017 VINDER: Mushroom House - ejet af Ben Swanborough i Surrey

Med kun 500 pund byggede Ben sin datter et hus i form af en svamp. Når du er kommet ind gennem fældedøren til dette vinderskur, kommer du ind i et vintageinspireret opholdsområde, der passer til glasmosaikvinduer, et glasgulv for at se floden herunder, et glastag for at se stjernerne, og a balkon. Klik her for flere billeder af det vindende skur.

2. UVENTET VINDER: Pricklebums - ejet af Ailie Hill i Ludlow

Pricklebums er et gammelt havesommerhus, der blev renoveret og omdannet til et pindsvineshospital, der huser syge, sårede eller forældreløse pindsvin. Denne lille skurreservat er ekstremt lille (cirka 2 m kvadrat), men kan rumme op til 22 syge pindsvin.

Årets Cuprinol Skur 2017 - Uventet - PrickleBum
PrickleBums

Cuprinol

3. ØKO VINDER: Woodland Stargazer-Wee Tower - ejet af Annie Maclean i Fort William

Bygget med kun bæredygtige materialer, er dette tårn uden for grus gemt i skoven ved ejerens sommerhus. Med base i Ardgour, som er kendt for sin overflod af lokalt dyreliv og utrolige mørke himmelstrøg, er dette skur den perfekte flugt fra den moderne verden.

Årets Cuprinol Skur 2017 - Woodland Stargazer - Eco
Woodland Stargazer-Wee Tower

Cuprinol

4. WORKSHOP & STUDIO VINDER: Team Unlimbited - ejet af Stephen Davies i Swansea

Efter at være blevet født med en hånd selv, bemærkede Stephen det enorme antal børn, der ikke havde adgang, dårligt valg eller som ikke havde råd til en kunstig arm, så hos Team Unlimbited designer, udskriver, bygger og leverer Stephen 3D -trykte hænder og arme til børn helt gratis, alt i hans reservedele tid.

Årets Cuprinol Skur 2017 - Ubegrænset - Shortlist - værksted og studie
Ubegrænset

Cuprinol

5. PUB & UNDERHOLDNING VINDER: Motorhus - ejet af Kevin Francis i Hampshire

Designet som en gammeldags brandstation, The Engine House, er fuld af brandtjenesteminder. Funktioner inkluderer en mønsterbugt til brandslukningsuniformer, vagterum, to værksteder, brandmandspæl, siddeplads og messerum.

Årets skur af Cuprinol 2017 - shortlist - Pub & underholdningskategori
Motorhus

Cuprinol

6. BUDGET VINDER: Doog's Shack - ejet af David Oliver i Wiltshire

Bygget udelukkende af kasseret materiale omkring familiens gård, bruges denne besættede trækonstruktion af David og hans søn til at fremstille træemner fra træer, der er fældet i deres træoperationer og skovbrug.

Årets Cuprinol Skur 2017 konkurrence - shortlist - Budget kategori - Doogs Shack
Doogs Shack

Cuprinol

7. HISTORISK VINDER: Letsby Avenue politistation-ejet af Barry Anscomb-Moon i Cambridgeshire

Letsby Avenue er bygget på en trailer og er et civilt politistation i 1940'erne, der viser historie i Storbritannien, og som turnerer rundt i Storbritannien til begivenhederne fra 1940'erne og politiets åbne dage. Offentligheden kan komme ind for at lære alt om politiarbejde under Anden Verdenskrig og se udstyr, plakater og papirarbejde, der er relevante for politiarbejde i denne periode.

Årets Cuprinol Skur 2017 - Letsby Avenue - Shortlist - Historisk
Letsby Avenue politistation

Cuprinol

8. #NOTASHED VINDER: Bunker Shed - ejet af Colin Furze i Lincolnshire

I jordoverfladen er dette et meget praktisk skur til opbevaring af haveredskaber og familiecykler. Men under nogle tæpper er en hemmelig indgang til en underjordisk bunker, også kendt som en mandhule. Skjulestedet har stort set alt inklusive en Sky -tv, PlayStation, trommesæt og bandøvelsesområde.

Cuprinol Shed of the Year - Colin Furze Secret Bunker - Shortlist 2017 #Notashed
Bunkerskur

Cuprinol

Få inspiration, ideer og råd, uanset hvor du er! Følg os på Facebook: Hus Smukt UK | Pinterest: Hus Smukt UK | Twitter: @HB | Instagram: @husbeautifuluk

Olivia HeathExecutive Digital Editor, House Beautiful UKOlivia Heath er Executive Digital Editor på House Beautiful UK, hvor hun har travlt med at afdække morgendagens største hjemmetendenser samtidig levere stilfuld ruminspiration, små rumløsninger, lette haveideer og husture i de hotteste ejendomme på marked.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.