Bedste amerikanske pletter til ostelskere

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

For de fleste mennesker er ost bare mad-en god pizza-topping, en dejlig snack før middagen. Men for andre er ost en livsstil. Ostelskere ved, at intet måltid er komplet uden det, og de ville rejse næsten overalt for at prøve en ny, lækker sort.

For de sande hengivne udgav CheeseRank.com (alias min nye hjemmeside) en liste over Top 5 ostebyer i USA - steder, hvor osten flyder frit og i utallige sorter - hvilket betyder, at ostespidser aldrig behøver at bekymre sig om, hvor de skal planlægge deres næste ferie.

1New Orleans, Louisiana

Belysning, Nat, By, Facade, Blandet brug, Vejbelægning, Kommerciel bygning, Automotive parkeringslys, Landemærke, Elektricitet,

Getty Images

Denne by er måske ikke den første, der kommer til at tænke på, når man tænker på ost, men Big Easy gør sig bemærket takket være en ny afgrøde af ostemaskiner af høj kvalitet, herunder St. James Cheese Company.

2Madison, Wisconsin

Kvarter, Kuppel, By, Hovedstadsområde, Byområde, Landemærke, Gade, Kuppel, Boligområde, Grundvej,

Wisconsin er konge, når det kommer til ost, og er hjemsted for en masse fine osteproducenter og butikker, som Fra antændelse hvor du kan hente en række håndværksoste.

insta stories

3Philadelphia, Pennsylvania

Metropolitan area, Urban area, Tower block, City, Dusk, Metropolis, Cityscape, Horizon, Building, Reflection,

Bare rolig, vi taler ikke om Cheese Whiz, du ville finde på en Philly Cheese Steak. Byen er faktisk fuld af restauranter og butikker, der henvender sig til sande værdsættere af ost, herunder Reading Terminal Market, som har tre ostespecifikke butikker.

4San Francisco, Californien

Boligområde, vindue, plante, kvarter, ejendom, hus, hjem, by, fast ejendom, tag,

Hjem for en af Cheesemonger Invitationals, San Francisco er praktisk talt et ostelskers paradis. Byen er omgivet af dygtige cheesemakers, herunder Cowgirl Creamery, Andante Mejeri, Bellwether gårde, og Point Reyes Farmstead Cheese Company.

5New York, New York

Gul, Vej, Automotive parkeringslys, Kvarter, Metropolitan område, Taxi, Metropolis, Byområde, Gade, Bygning,

Du behøver ikke at rejse langt i hele New York City for at finde en passende ostebutik eller perfekt tilberedt ostetallerken her. Gå til Murray, Eataly, Bedford ostebutik, og Saxelby Cheesemongers til en lækker godbid når som helst, eller vent på den årlige Cheesemonger Invitational afholdt i Long Island City, Queens.

Bridget MallonBridget Mallon er Assistant Web Editor for Elle Decor og Veranda.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.