Kongelig familieferie i Biarritz

instagram viewer

Byen ligger i Biscayabugten ved Atlanterhavskysten og kun 36 km fra grænsen til Spanien. Det er den mest bemærkelsesværdige attraktion (ja, udover stranden) er Hôtel du Palais, som blev bygget til kejserinde Eugénie tilbage i 1855. I dag er det et luksushotel, der har været vært for berømte gæster som Coco Chanel, Ava Gardener og Frank Sinatra. Er Will, Kate, George og Charlotte de næste?

Efter den meget snedækkede ferie tog Will og Kate deres familie på denne vinter i de franske alper satser vi på, at George ville blive begejstret for at spille i havet og bygge sandslotte på sandet blandt disse retro paraplyer.

Overraskende nok er Biarritz også kendt for sin stærke surfkultur og afholder årlige konkurrencer. Selvom børnene måske er lidt unge til at stå op på en tavle, vil vi meget gerne se Will og Kate tage et knivstik på det.

En anden berømt del af byens skyline er Saint Eugene -kirken, der sidder nær havet og blev bygget mellem 1898 og 1903. Tror du, at familien får deres bedste søndag i weekenden?

insta stories

Om natten lyser fiskerihavnen op og tilbyder udendørs spisning og sightseeing. Når børnene går i seng, håber vi, at forældrene tager byens berømte hasardscene til sig. Eller i det mindste tage en romantisk gåtur langs havnen. Det er virkelig en win-win.