Denne solrige veranda gik fra slidt til vidunderlig

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Da Sarah Gaylor købte sin bedstemors hus, fik hun mere end en klassisk amerikansk firkant til at kalde sit eget. Den 113-årige ejendom kom med en veranda, der var så forsømt, det så ud som om den kunne falde ned på ethvert tidspunkt.

Forsømt veranda

702 Parkprojekt

Sarah skrev om restaureringen af ​​hjemmet gennem sin blog, 702 Parkprojekt, og verandaen tog to år at komme i form. Hun udskiftede rådne soffits, manglende gelænder og trapper og satte derefter det sidste dekorative hånd på det renoverede rum. Hun besluttede at gå med et klassisk-møder-land-look, som vi synes passer perfekt til hjemmets sydlige beliggenhed.

Udendørs veranda

702 Parkprojekt

Veranda Makeover

702 Parkprojekt

Samlet set er det det perfekte sted at slappe af med en Arnold Palmer. Vi hæver vores glas til Sarahs hårde arbejde - takket være hende vil dette familiehjem nydes i endnu en generation.

Læs mere om, hvordan dette projekt kom sammen (og se mange flere billeder) 702 Parkprojekt.

insta stories

[via Lejlighedsterapi

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.