Blake Sheltons efternavn Inspireret kæreste Gwen Stefanis Grammys Red Carpet Look

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Som Gwen Stefani ramte Grammys røde løber iført en Dolce & Gabbana minikjole dækket af havskaller, så hun ud som om hun lige var kommet ud af det faktiske hav.

No Doubt front-kvindens look blev inspireret af hendes bedste tilbehør: sanger-songwriter-kæreste Blake Shelton.

"Se på alle skallerne, er det ikke fantastisk?" Spurgte Blake Ryan Seacrest på E!

”I må komme til Grammys med Blake Shelton,” gushede Gush. "SHELL-ton. Få det? "

"Jeg kan høre havet derinde," sagde Blake, mens han holdt øret op til Gwens kjole. "Jeg kan høre havet."

Det er utroligt uklart, om hvad Gwen sagde næste var en vittighed eller ej, men hendes kjole var tilsyneladende en hyldest til Blake samler skaller op for hende.

"Grundlæggende har Blake været ved at samle skaller i løbet af de sidste fire år, siden vi mødtes," afslørede hun for Seacrest.

"Jeg så ham også derude med den metaldetektor og ledte efter ringe i sandet," sagde Seacrest uden at gå glip af et slag.

insta stories

"Dette er faktisk Dolce & Gabbana, men de brugte nogle af de skaller, som Blake indsamlede til mig gennem årene," hævdede Gwen.

"Jeg ved ikke, om jeg skal tro det eller ej," indrømmede en skeptisk Seacrest. "Er det sandt?"

Seacrest bad derefter Blake om at pege på de nøjagtige skaller, han havde hentet til Gwen.

"Selvfølgelig, mand. Faktisk har nogle af dem stadig skabninger i sig, "sagde Blake dødpand. "Vi havde ikke tid til at rense dem alle perfekt. Vi havde travlt. "

Dette ville ikke være første gang, at Gwen har hentet modeinspiration fra Blake, der tilsyneladende i hemmelighed måneskin som hendes stylist. Gwen spildte te i sidste måned, da hun lagde en video op, der dokumenterede hendes forsøg på at finde det perfekte outfit til Stemme finale til Instagram.

Blake og Gwen vil lave historie senere søndag aften, når de optræder på Grammys scene sammen for første gang. Det lykkelige par vil krone kærlighedssangen "Ingen andre end dig", som vises på Blakes nye album, Fuldt lastet: Guds land. "Kig i dine øjne nu, hvis jeg skulle dø nu / jeg vil ikke elske andre end dig / dig," synger de i omkvædet.

Blake afslørede også på den røde løber, at sangen oprindeligt ikke var skrevet som en duet.

"Da vi lyttede til det, indså vi, at det faktisk var en perfekt duet," sagde han til Seacrest. "Du ved, især for os. Og sangteksten - det bare passer perfekt til vores historie."

Åbner det døren til et album sammen? Fans vil være kede af at høre, at svaret var et fælles "nej" fra begge halvdele af musik magt par.

"Men vi har lavet meget musik sammen, faktisk i betragtning af at vi kun har kendt hinanden i et par år," sagde Gwen. ”Vi skrev to sange sammen, så det er meget fordi det gør han aldrig."

62. årlige GRAMMY Awards - Red Carpet

Rich FuryGetty Images

Følg House Beautiful den Instagram.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.