Chip og Joanna Gaines filmede næsten ikke HGTV 'Fixer Upper'

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

  • Chip og Joanna Gaines delte det Fixer øvre skete næsten ikke.
  • I et interview med Søndag I DAG, mindede parret om Chips tøven med at få et produktionsbesætning til at komme ud til Waco som et springbræt.
  • Fembarnsfaren troede oprindeligt, at det var et fupnummer, men Jo overbeviste ham om andet.

Det er et faktum: Chip og Joanna Gaines fik os til at blive forelsket i Waco, Texas, men i et alternativt univers, HGTV fans har måske aldrig kendt til Fixer øvre stjerner. Længe før Magnolia blev til, Jo dedikerede tid til en designblog, og i 2013 fik det øje på tv -producenter.

Blev Jo spurgt hvis der kunne komme et filmhold til Waco for at hjælpe med at afgøre, om hun og Chip ville være gode at se på tv, som netværket var på udkig efter et par der nød at ordne boliger sammen. Men da moren til fem husker, afviste Chip straks muligheden af ​​en forsigtighedsårsag.

insta stories

"Jeg ringede til Chip, og han sagde:" Ring ikke tilbage til den person. Det er en fidus. Hvor meget sagde de, at du skulle betale dem for at filme dig? ’” Joanna fortalte Sunday TODAY’s Willie Geist.

Dette indhold er importeret fra Instagram. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Se på Instagram

Efter en smule overbevisende indvilligede Chip i at tillade produktionsholdet at komme til Texas for at filme Gaines -familien i aktion, og resten er historie. Og for at tilføje endnu et lag af kompleksitet, Gendannet af Fords stjerne Leanne Ford for nylig afsløret i hendes erindringsbog, Arbejde der er i gang, som hun faktisk havde været kontaktet af HGTV før Gaines.

På det tidspunkt var Fords første mand ikke interesseret i tv, og efterhånden som samtalerne skred frem, var det klart ville ikke træne, men dette øjeblik førte netværket til sidst at finde Chip og Jo. Spol frem, Fixer øvre er elsket af HGTV -seere, Ford spiller hovedrollen i en række spændende projekter, og vi ville ikke have det på en anden måde.

Dette indhold er importeret fra {embed-name}. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Følg House Beautiful den Instagram.

Selena BarrientosAssociate Entertainment and News EditorSelena Barrientos er associeret underholdnings- og nyhedsredaktør for Good Housekeeping - hun skriver og rapporterer om de nyeste shows og film udover at spotte Latinx -berømtheder.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.