Ivanka Trumps parfume er nr. 1 -duften på Amazon lige nu

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Mens mange Trump -familieprodukter er i trådkorset med nogle butikker og forbrugere takket være en Boykot af #GrabYourWallet, Ser Ivanka Trumps parfumeforretning ud til at blomstre. Hendes navnebror Eau de Parfum Spray ($59, amazon.com) er i øjeblikket på førstepladsen på Amazons "Best Sellers" -liste for kvinders dufte-og roll-on-størrelsen er i øjeblikket i top fem ($15, amazon.com).

Men det viser sig, at folk ikke bare køber det, fordi de kan lide den måde, det lugter på - selvom den flirtende krydret blomsterbeskrivelse bestemt lyder interessant. Det kan være et middel til at støtte den første datter, eller i det mindste er det, hvad anmeldelserne tilsyneladende angiver. "Købte dette for at støtte Ivanka efter de onde angreb på hendes forretning. Jeg * køber aldrig * parfume uden først at prøve en prøve, men gjorde det denne gang, «siger C. W. Johnson. "Stor bonus: Jeg elsker duften!"

insta stories

Hvis det virker uretfærdigt, at folk giver denne vare en femstjernet bedømmelse bare for at hjælpe med at skyrocket den til tops på listen over bestsellere, påpeger en anmelder, at det modsatte er lige så slemt. "Jeg ved hver sin egen, men det er svært at tro, at nogen ville give dette en 1-stjernet vurdering," siger LillyView. "Enhver, der vurderer dette så lavt, er sandsynligvis kun politisk motiveret til at reducere salget. Prøv det; det er en forfriskende vidunderlig duft, blomstret, ren, frisk, ikke overvældende. "

Siden hendes far trådte ind på kontoret (og selv før da), har der været en bevægelse for at boykotte ikke kun Trump-mærkevarer, men også de butikker, der sælger dem. Boykotten påvirkede mest direkte Ivankas produktlinjer i butikker som Nordstrom og Neiman Marcus, men det er ikke alt. Selv Amerikas foretrukne butik, Wegmans, er modtager modreaktion for at sælge Trump Wine.

Det er en mærkelig verden, vi lever i, hvor online shopping er blevet overhalet af politik, men hey, det er Amazonas skønhed: Alle har ret til at forlade deres mening i anmeldelserne. Hvad angår os, skal vi næste gang vi skal have parfume på lager til en butik, hvor vi faktisk kan lugte duften, før vi køber den.

h/t Raffinaderi29

Lauren Smith McDonoughSeniorredaktørLauren er seniorredaktør på Hearst.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.