Dette er den mest upopulære hjemmemakeover fra HGTVs 'Fixer Upper' - Barndominium på Fixer Upper

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Hver gang vi ser en makeover afsløring på HGTV'er Fixer øvre, springer vi stort set op fra vores pladser for at klappe. Chippy maling, shiplap, stalddøre - hvad mere kan vi bede om? Derfor blev vi overraskede over at se, at Meek familiens barndominium fra sæson tre har fans i arme.

Da Joanna påtog sig projektet, forklarede hun, at hun havde drømt om at omdanne en lade til et brugbart boligareal i et stykke tid. Og selvom det såkaldte barndominium i første omgang kan ligne toppen af ​​et fejlfrit landsted, tror fans, at det faktisk er fyldt med problemer-begyndende med dets layout.

Barndominium husede tidligere heste på bunden med en beboelig lejlighed på øverste etage. Så da Chip og Joanna renoverede det, beholdt de det største boligareal på anden sal - så ja, det betyder, at køkkenet er ovenpå. Første sal rummer soveværelser og spiseplads.

insta stories

"Jeg kunne ikke tro det, da jeg så showet," kommenterede en fan, da vi for nylig lagde et foto af rummet til Instagram. "Hvem skal bære mad og fade op og ned af trapperne. Det gav ikke mening. "

Dette indhold er importeret fra Instagram. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Se på Instagram

Desuden er folk sure over, at Meeks ikke længere bor i barndominium, selvom de virkede så begejstrede for det på showet. "Jeg læste, at ejerne måtte sælge det og flytte på grund af deres job," ifølge en af ​​vores Instagram -kommentatorer (en erklæring, som vi ikke har kunnet bekræfte endnu!). For nylig meddelte HomeAway det hele pladsen kunne lejes for $ 1.200 pr. nat. Det lyder naturligvis dyrt, men det huser 15 personer, så det bryder ned til $ 80 pr. Person pr. Nat, hvilket betyder, at det kan være det perfekte weekendophold for dig og dine veninder. (Nå, hvis du ikke har noget imod at give det ovenpå køkken et testkørsel for dig selv, det er.)

Dette indhold er importeret fra Pinterest. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Denne pin på Pinterest.

Her er et par andre ting vores Facebook og Instagram tilhængere måtte sige om det kontroversielle barndominium:

"Jeg ELSKER Fixer Upper og Chip og Joanna! Jeg elsker også stalde og har altid tænkt, at det ville være fedt at renovere en som et hus! Jeg elskede dog IKKE layoutet på denne. Jeg vil have soveværelserne ovenpå og køkken/spisestue/opholdsrum nedenunder. Det overraskede mig med denne... Jeg ved, at ovenpå allerede var vvs til køkkenet, men jeg havde været nødt til at bruge det ekstra til at VVS nedenunder, hvis det var mit projekt. "

"Huset var fuldstændig ubeboelig - der ønsker at bære mad fra et lille køkken ovenpå til det kæmpe picnicbord på det lavere niveau - ikke underligt, at de flyttede ud."

"Kan ikke lide layoutet. Spisestue underligt placeret. Kan ikke lide det lange bord. Lade udenfor. Ikke engang tæt indeni. Ikke på min favoritliste. Får dig til at undre dig over, hvorfor det bliver udlejet. "

"Jeg elsker typisk hendes designs, men dette layout var for opdelt og viste ikke staldens indvendige struktur."

"Elsker showet, men dette var min SIDST foretrukne renovering. Kan slet ikke lide dette layout/indretning. Langbordet, trek ovenpå til køkkenet - bare ikke elske det. Nej Nej Nej."

Så fortæl os, hvad du synes: Er barndominiet et smukt landsted, eller giver dets layout simpelthen ikke mening?

Mere fra Country Living:

Hver Die-Hard "Fixer Upper" Fan vil sætte pris på denne drink

Joanna Gaines afslørede lige nogle saftige hemmeligheder om "Fixer Upper" sæson 4

[link href = ' http://www.countryliving.com/home-maintenance/cleaning/a39210/scott-mcgillivray-white-kitchen-cleaning-tips/' target = '_ blank' link_updater_label = 'external_hearst']HGTVs Scott McGillivray forårsagede lige nogle store kontroverser

Fra:Country Living USA

Rebecca ShinnersSocial Media EditorRebecca var redaktør på de sociale medier på CountryLiving.com og WomansDay.com.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.