En hurtig guide til gulvfliser

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Få et glimt af det stilfulde udseende og holdbarhed af keramiske, porcelæn og sten gulvfliser.

KERAMISK OG PORSEL

VVS -armatur, Arkitektur, Gulv, Fliser, Gulve, Værelse, Ejendom, Vask på badeværelset, Væg, Tap,

Billeder: Getty

Når det kommer til keramik- og porcelænsfliser, er der hundredvis af muligheder, fra almindeligt og struktureret design til realistiske sten- og træeffekter. Keramiske fliser har en glasur på overfladen og er de letteste at skære. Farven løber hele vejen gennem porcelænsfliser, så chips vil være mindre synlige, og porcelæn er ekstremt slidstærkt. Større gulvfliser har færre fugemasser, hvilket er med til at skabe en følelse af plads.

KOSTE: Keramiske fliser, fra £ 10 en kvadratmeter, £ 120 for et værelse på 3m x 4m, inklusive montageomkostninger. Porcelænsfliser, fra 18 £ en kvadratmeter, 216 £ for et værelse på 3m x 4m, inklusive montageomkostninger.

STEN

Brun, Gulv, Gulve, Rav, Flisegulve, Tan, Flise, Flagsten, Beige, Fawn,

Billeder: Getty

Der er enorme farvevariationer i natursten, så se på flere fliser sammen, når du vælger, da en prøve muligvis ikke er tegn på et helt gulv. Ved lægning skal der udvises forsigtighed for at udjævne eventuelle variationer i tykkelse, og den porøse overflade skal muligvis forsegles øjeblikkeligt og forsegles regelmæssigt for at beskytte mod skader og pletter.

KOSTE: Fra 22 £ pr. Kvadratmeter, 264 £ for et værelse på 3m x 4m, inkl. Monteringsomkostninger.

HVIS DU PLANER AT TILPASTE GULVET SELV ...

VVS -armatur, Arkitektur, Værelse, Ejendom, Fliser, Vask på badeværelset, Væg, Gulv, Tap, Gulve,

Billeder: Getty

• Dit gulv skal være plant, rent og tørt, før du starter.• Læg fliserne først for at kontrollere placeringen, og juster derefter efter behov, så der ikke er behov for vanskelige tynde udskæringer, og fugelinierne bliver ordnet pænt.• Arbejd dig altid ud af et værelse og tør overskydende klæbemiddel og fugemasse fra overfladen af ​​fliser med en fugtig klud.• Lad hele tørretiden forløbe, før du går på nylagte fliser.• Fugning behøver ikke at være hvid; der er nu flere farver til rådighed.• Hvis du vil have træets udseende, men fordelene ved hårde keramiske eller porcelænsfliser, fås træ-effektplanker i forskellige størrelser og toner.

Billeder: Getty

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.