5 enkle genbrugsløsninger

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Det er National Recycling Week, og der er derfor ikke noget bedre tidspunkt at organisere sig på og gøre noget for miljøet. Der er opbevaringsideer til rådighed, som ikke kun vil gøre genbrug lettere for dig, men også vil se godt ud.

TRE I EN

Grå, rektangel, plast, sølv, firkant,

Genbrugsbeholder i 3 sektioner - 3x 20L, £ 85, John Lewis

Denne rustfri stålbeholder har tre rum, så du kan adskille dit affald og forskellige former for genbrug. Hver sektion kan åbnes og tømmes uafhængigt, hvilket gør den enkel og let at betjene.

FÅ STAKNING

Linje, Affaldsbeholder, Sort, Plast, Grå, Affaldsbeholder, Materialegenskab, Metal, Cylinder, Gas,

Deluxe Stacking Papirkurv, 19,00 £, butik

Når det kommer til genbrug, er diskret opbevaring ofte øverst på din kravliste, så disse slanke skraldespande er et godt valg. De passer let ind i et køkken- eller bryggersskab og står side om side eller kan stables pænt for at spare gulvplads.

FARVERIG LØSNING

Gul, orange, linje, flaske, rav, flaskehætte, Aqua, fersken, plastflaske, plast,

Genbrugspose, £ 14,95 pr. Stk., The Holding Company

Gør genbrug sjovt og få dine børn involveret i disse farverige genbrugsposer til glas, papir, plast og metal. De lyser op i dit køkken og holder det organiseret.

insta stories

SMUK KURV

Flet, opbevaringskurv, vasketøjskurv, kurv, boligtilbehør, picnickurv, firkantet,

Spana, £ 10, Ikea

Denne smukke tjekkede taske er ideel til brug som papirkurv. Det er robust og stilfuldt, og håndtagene gør det let at bære, når det skal tømmes.

WORKTOP WONDER

Hvid, låg, køkken, grå, lille apparat, cylinder, servise, servise, tilbehør til køkkenmaskiner, sølv,

White Compost Crock, £ 24,99, Lakeland

Og genbrug behøver ikke bare at indeholde papir, plast og glas. Denne attraktive hvide kompostskål er den perfekte størrelse til at sidde på din bordplade for at holde dit daglige madaffald og grøntsagsskræl, som derefter kan tømmes i din havekompostbeholder. Det leveres komplet med et kulfilter, så det er lugtfrit og forbliver frisk lugtende i op til tre måneder.

  • Ord: Helena Beer

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.