5 måder at style dine orkideer på til sommer

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Med sommeren over os er det tid til at gøre hjemmet (og haven) lysere.

Orkideer kan bringe øjeblikkelig farve til ethvert hjem og passe godt ind i sommerens interiørtrends. De er ikke kun relativt lette at dyrke, men i betragtning af den rigtige pleje kan de give et langvarigt blomsterskærm.

1. Bliv på trend med årets farver og injicér subtilt okkerguld og blød pink rundt i hjemmet ved hjælp af Cattleyas eller Phalarnopsis orkideer.

Orchids - International Day of the Orchid

Blomsterrådet i Holland

2. Prøv noget andet end individuelle orkideer, og opret i stedet en klynge med fede potter. Tænk på reglen om tre, når det kommer til styling. 'I designet og blomsterverdenen bør du altid lægge tingene i ulige tal, da det er mere behageligt for øjet,' sagde designeren Abigail Ahern. 'Det er ligesom styling -tricket af tre.'

3. Kom tilbage til naturen ved at introducere grønne og grønne orkideer rundt i hjemmet, og husk, planter er gode for dig!

4. Begræns dig ikke til det indendørs, Garden Orchid kan modstå udendørs og giver et fantastisk blomsteropvisning om sommeren.

insta stories

5. Giv en erklæring ved at bruge en række krukker i forskellige former og størrelser. Jo lysere og sære, des bedre.

Orchids - International Day of the Orchid

Blomsterrådet i Holland

Mere inspiration med orkidé-tema...

Vægge

Dette tapet har et livligt orkidéprint i friske grønne toner. Bring ydersiden ind og lys op i dit boligareal med dette delikate blomsterdesign, der vil supplere mange interiører.

Hvor kan det købes: Orchid Apple Green Floral Wallpaper, £ 20, Laura Ashley

Laura Ashley Orchid Apple Green Floral Linen & Cotton Mix Curtain Fabric £ 35

Laura Ashley

Giv noget glæde til ethvert rum med dette blomsterarrangement. Disse orkidéklistermærker, der er trykt på klart materiale, kan placeres kreativt for at skabe et blomsterarrangement eller fungere som den perfekte prikken over i’et på dit værelse.

Hvor kan det købes: Gul Orchid Arrangement Vægklistermærker, £ 13,99, Becky & Lolo

Gul klistermærke til orkidéarrangement

Becky & Lolo

Pude

Inspireret af orkidéudstillingen i Kew haver, fanger denne smukke pude farverige blomster sammen med et frodigt tropisk løv. På bagsiden er et silhuet hvidt og gråt botanisk design, hvis du foretrækker et subtilt neutralt tryk.

Hvor kan det købes:Hothouse Tropical Pude, £ 75, Terrarium

Hothouse Pude inspireret af orkidéudstillingen i Kew haver

Terrarium

For mere information om orkideer besøg funnyhowflowersdothat.co.uk

Olivia HeathExecutive Digital Editor, House Beautiful UKOlivia Heath er Executive Digital Editor på House Beautiful UK, hvor hun har travlt med at afdække morgendagens største hjemmetendenser samtidig levere stilfuld ruminspiration, små rumløsninger, lette haveideer og husture i de hotteste ejendomme på marked.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.