Ant Anstead afslører betydning bag søns navn, Hudson London

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

  • Wheeler forhandlere vært Ant Anstead delte baghistorien om hans nyfødte søns navn.
  • Ant og HGTV -stjernen Christina Anstead bød deres første barn sammen, Hudson London, velkommen den 6. september 2019.
  • Den 40-årige talte med Underholdning i aften forud for hans nye shows premiere, Ant Anstead Master Mechanic.

Baby Hudson London Anstead er officielt en måned gammel, og han er lige ved at blive sød for dagen. Forud for sit nye show, Mekaniker, Ant Ansteaddelte baghistorien om, hvordan han og HGTV stjerne Christina Anstead landede på deres søns navn. Den engelske motorspecialist var ærlig, da han fortalte Underholdning i aften at de "faktisk ikke havde så mange samtaler om det."

"Jeg ved, at forældre, der forventer, kan blive besat af det, men vi satte os aldrig så ofte ned," Sagde Ant til ET, en far til to børn fra et tidligere ægteskab. ”Vi ankom til Hudson sammen, for det er et navn, som vi begge elsker. Det er også navnet på en bil, hvilket er ret sjovt. "

insta stories

Dette indhold er importeret fra Instagram. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Se på Instagram

Så det lyder som de nygifte tilfældigvis valgte et navn relateret til biler, mere end bevidst at dele Ants kærlighed til biler med det nyeste medlem af deres blandede familie. Og da det kom til at vælge et mellemnavn, tænkte den 40-årige lidt mere over det og i sidste ende hyldede sine britiske rødder.

"Jeg synes, at der er en stor byrde på nogens mellemnavn, men virkeligheden er, at du aldrig bruger det," han tilføjede. ”Så mellemnavnet repræsenterer for mig noget mindeværdigt. Et mellemnavn er en mulighed for at repræsentere dig, og hvilket bedre navn til et angloamerikansk barn end London? "

Dette indhold er importeret fra Instagram. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Se på Instagram

Nu, med den nøjagtige betydning bag Hudson Londons navn afsløret, Flip eller Flop fans har ikke andet at gøre end at stirre på hans baby billeder og håber, at han laver en cameo i anden sæson af Christina på kysten.

Følg House Beautiful den Instagram.

Selena BarrientosAssociate Entertainment and News EditorSelena Barrientos er associeret underholdnings- og nyhedsredaktør for Good Housekeeping - hun skriver og rapporterer om de nyeste shows og film udover at spotte Latinx -berømtheder.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.