Forhåndsvisning af Ikeas NASA-inspirerede RUMTID-samling

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Ikea har set et eksempel på en spændende kollektion inspireret af NASA, designet til at imødekomme behovene i byområder i små rum.

RUMTID -serien, der er planlagt til at blive lanceret i 2020, vil blive opdelt i fire mindre samlinger baseret på begreberne tid, lille rum, vand og luft.

Ikea først bebudede planer for området i 2017, og sidste år blev der sendt et forskerhold til NASA Mars Desert Research Station i Utah for at undersøge de fremtidige behov for bymæssige, små rum. Dette område er resultatet af denne forskning og er inspireret af de ekstremer, der følger med at gå ud i rummet.

NASA Mars Desert Research Station i Utah - Ikea RUMTID -samling

Ikea

NASA Mars Desert Research Station i Utah - Ikea RUMTID -samling

Ikea

Holdet besøgte også Tokyo, hvor de boede på kapselhoteller og oplevede lille byrum at leve første hånd, noget som viste sig at være en 'uvurderlig del af udviklingen af kollektion'.

"Vi vil lære af ekstreme scenarier og forbinde dem tilbage til Jorden med fokus på urbanisering og små rum," siger Siri Skillgate, en af ​​fem designere, der er involveret i RUMTID. »I Tokyo er der en bogstavelig indbygget tankegang omkring små rum, der muliggør modularitet og mobilitet. Vi følte os virkelig inspireret af alle de interessante løsninger i folks hjem og på kapselhotellerne - især når det kommer til opbevaring. '

insta stories

Der er to spændende udviklinger fra sortimentet. Først er et letvægtsmateriale fremstillet af finer rullet ind i hule rør, hvilket ikke kun er fleksibelt og perfekt til små rum, men også mere bæredygtig, som produktionsprocessen fører til ved siden af ​​nr spild.

Ikea RUMTID kollektion
Letvægtsfiner materiale

Ikea

Ikea RUMTID kollektion

Ikea

»Ved at skære rørene i forskellige længder og klemme dem sammen kan vi bygge næsten hvad som helst, det være sig sofaer, garderober, senge eller noget helt andet, ’siger kreativ leder Michael Nikolic. 'Dette er en højteknologisk, effektiv måde at bruge vores naturressourcer på.'

Og fra et produktperspektiv, selvom der er frigivet lidt information, vil der også komme et nyt bud på 'luftrensere og funktionelle tekstiler, der renser luften'. Ikea afslørede flere designs i løbet af sin årlige Demokratiske designdage, som også omfattede en lille indendørs have. Se flere prototyper herunder:

Ikea RUMTID kollektion
Luftrensere

Ikea

Ikea RUMTID kollektion
Indendørs have

Ikea

Ikea RUMTID kollektion

Ikea

Ikea RUMTID kollektion

Ikea

Ikea RUMTID kollektion

Ikea

Ikea RUMTID kollektion

Ikea

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.