En hurtig guide til indkøb af gulvfliser

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Spørg eksperterne: Vores ekspertpanel besvarer spørgsmål om DIY, øko design, realkreditlån, rengøring, arkitektur, forbrugerproblemer og mere

Spørgsmål: 'Jeg vil opdatere mit køkken ved at udskifte det eksisterende gulv med fliser, men der er så mange stilarter at vælge imellem. Hvordan vælger jeg og lægger fliserne korrekt? '

DIY -ekspert, Jo Behari, siger: Shopping efter gulvfliser kan være ganske overvældende, så her er hvad du behøver at vide.

Keramiske fliser er slidstærke, findes i en række former, størrelser og farver og er lette at installere. Porcelænsfliser er lavet af et mere raffineret og renset ler end keramiske fliser.

Glasfliser er for glatte til at blive brugt på gulve, så undgå dem.

Natursten er ikke nødvendigvis konsistent i farve, nuance eller tekstur, så det giver ikke en meget ensartet finish. Den er fremstillet af hårde materialer og kan være vanskeligere at skære og har brug for regelmæssig vedligeholdelse. Du skal også anvende en fliseforsegler, da den let kan plette.

Terracotta stilarter er lavet af naturlige lerarter med lidt forarbejdning, har en tendens til at være uglaserede i en række rustikke jordfarver og kan have brug for behandling for at øge vandmodstanden.

Mosaikfliser er gode til at tilføje farve og tekstur og kan laves af ethvert af de ovennævnte materialer. De små chips lægges på mesh -bagsiden, så de er lette at skære, men kan være vanskelige at justere på grund af deres størrelse.

Vinyl er et meget blødere materiale, som gør fliserne lettere at montere, da de bare skal limes ned. De kræver ikke fugning og fås i en række farver.

Planlæg dit gulvlayout først på papir for at sikre en jævn finish

Artist Palette sortiment af porcelæns-træfliser, sten og keramisk lager

Sten & Keramisk Lager

Fliser sælges i kasser eller singler, og hver kasse fortæller dig den kvadratmeter, den vil dække. For at beregne størrelsen på dit gulvareal skal du gange bredden med dybden og derefter tilføje 10 procent beredskab.

Planlæg først layoutet på papir, så du ved, hvor du skal starte, og hvor snittene skal være - spred dem langs begge kanter, så det ser jævnt ud. Når du skærer, skal du lave en skabelon som en vejledning, og ved store opgaver skal du investere i en vådskæremaskine for nøjagtighed og hastighed.

Forbered dit gulv med krydsfiner eller et afretningslag for at gøre lægningen lettere. Påfør en lille mængde klæbemiddel på gulvet, skub derefter den første flise forsigtigt ovenpå med et stykke tømmer, så du ved, at fliserne er lige og lige. Brug fliseafstandsstykker til at passe den næste flise op til den første og så videre. Når alle fliserne er lagt, skal du vente 24 timer før fugning for at sikre, at limen er tørret.

Fra: Hus Smukt blad. Abonner her.

Få inspiration, ideer og råd, uanset hvor du er! Følg os på Facebook: Hus Smukt UK | Pinterest: Hus Smukt UK | Twitter: @HB | Instagram: @husbeautifuluk

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.