Pynt krans: Den alternative julekrans til ginelskere

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Gin elskere kan nu få fat i en limited edition Julekrans dekoreret med et udvalg af pynt til at lave tre festlige cocktails.

Ideel til den kommende festlige sæson, den begrænsede udgave Bombay Sapphire Garnish Wreath, i samarbejde med håndværkerblomstereksperter Floom, giver festværter mulighed for at imponere deres gæster derhjemme ved at iføre sig drikkevarer med en række sæsonbetonede garniture - tørrede appelsiner, stjerneanis, kanel og citronhjul - som alle er blevet plukket direkte fra krans.

Hver krans er ekspert håndlavet af en førende blomsterhandler på Floom og er blevet dekoreret med en sæsonbestemt gran og eukalyptus base sprængfyldt med botanik, pynt og blomster, såsom blå tistler, og er toppet med 'Bombay blue' kugler. Så selv når alle pynt er blevet brugt, står du stadig tilbage med en Insta-værdig skabelse.

Ved siden af ​​den skræddersyede krans får du en 350 ml flaske Bombay Sapphire Gin, der giver det ideelle lærred til cocktailkreativitet, sammen med en række lækre festlige cocktailopskrifter.

Og den perfekte gave, kransen bliver leveret i en specialdesignet Bombay Sapphire julegaveæske.

Bombay Sapphire Garnish Wreath

'Denne krans kombinerer brandets passion for kreativitet med sit engagement i at skabe udsøgte, sæsonbetonede gin-cocktails,' siger Renaud De Bosredon, Bombay Sapphire UK Brand Ambassador. 'Ferien er et godt tidspunkt at eksperimentere med drikkevarer og servere noget særligt for dine gæster, og med disse skræddersyede cocktails og pynt fra selve kransen, vil du være godt rustet til at være en god vært denne festlige sæson.'

Lyst til at få fingrene i en til dig selv eller i gave? Garnish Wreath kan kun købes i en begrænset periode via Floom.

Kan du lide denne artikel? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få flere artikler som denne leveret direkte til din indbakke.

TILMELDE


8 gin -kugler til køb i tide til jul

Pickerings festlige Gin Baubles, 6x 5cl

Sæt med 6 gins - bedste gin -kugler

Pickerings festlige Gin Baubles, 6x 5cl

Pickering's Ginjohnlewis.com

£25.00

KØB NU

Dette sæt af Pickerings berømte gins er præsenteret i en rød æske og er perfekt til at hænge på træet. Hver i en anden levende farve er der seks festlige tipples indeni. Hage-hage!

Drinks by the Dram Single Bauble - Yuletide Gin (That Boutique -y Gin Company)

Strømpe filler idé - bedste gin baubles

Drinks by the Dram Single Bauble - Yuletide Gin (That Boutique -y Gin Company)

Det Boutique-y Gin Companymasterofmalt.com

£6.95

KØB NU

Overrask en gin-elsker denne jul med denne festlige tippel. Denne ginfyldte kugle fra Drinks by the Dram indeholder en 30 ml voksforseglet prøvedram af den mest festlige gin der findes. Og til kun 4,99 £ er det det perfekte strømpefyld.

Pickerings håndplukkede Gin Baubles Gavesæt - 6 x 5cl

Pickerings gin -kugler - bedste gin -kugler

Pickerings håndplukkede Gin Baubles Gavesæt - 6 x 5cl

Pickering'samazon.co.uk

£30.04

KØB NU

Leder du efter nogle unikke dekorationer til at hænge på dit træ i år? Dette bedst sælgende sæt med seks gin-kugler fra Pickerings er et godt alternativ. Det er også kan købes hos Getting Personal.

Gin Liqueur Baubles

Smagret gin - bedste gin -kugler

Gin Liqueur Baubles

Lakeland Likøreramazon.co.uk

£16.00

KØB NU

Dette sæt med tre miniaturekugler ginlikører gør den perfekte gave. Forvent smag, herunder rabarber og ingefær, hyldeblomst og rose, plus urteagtig jordbær.

The Lakes Gin Bauble Gavesæt

Klassisk gin sæt - bedste gin baubles

The Lakes Gin Bauble Gavesæt

Søernes destilleri lakesdistillery.com

£29.95

KØB NU

Dette elegante sæt gin -kugler vil give festlig sæson noget ekstra stemning.

Miniature Gin Golf Baubles

Gin-kugler i golfstil-bedste gin-kugler

Miniature Gin Golf Baubles

Gamle St. Andrewsmeget.co.uk

£17.99

KØB NU

Golfelskere vil elske dette sæt mini kugler fyldt med gin (og formet som golfbolde), perfekt til at hænge på træet.

Chase GB Gin Bauble

Williams Chase gin - bedste gin -kugler

Chase GB Gin Bauble

jagethewhiskyexchange.com

£7.95

KØB NU

Indesluttet i en snefnugkugle er denne Williams Chase-gin 'intensivt enebær-ledet' med noter af citrus, krydderi og bitter chokolade.

Festlige boozebells

Fyld dit eget sæt - bedste gin -kugler

Festlige boozebells

Oliver Bonasoliverbonas.com

£10.00

KØB NU

Fyld dit eget! Hvorfor ikke købe din egen flaske gin og fylde nogle kugler i stedet? Disse festlige boozy baubles fås i et sæt med seks og vil helt sikkert holde humøret højt.

Kan du lide denne artikel? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få flere artikler som denne leveret direkte til din indbakke.

TILMELDE

Olivia HeathExecutive Digital Editor, House Beautiful UKOlivia Heath er Executive Digital Editor på House Beautiful UK, hvor hun har travlt med at afdække morgendagens største hjemmetendenser samtidig levere stilfuld ruminspiration, små rumløsninger, lette haveideer og husture i de hotteste ejendomme på marked.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.