Victoriansk pumpehus konverteret til luksus London lejligheder

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

En lejlighed med tre soveværelser i et gammelt victoriansk pumpehus i det nordlige London kan nu købes.

Beliggende i Hadley Road, Enfield, ligger lejligheden på første sal i det ombyggede pumpehus, der består af syv helt nye lejligheder i alt.

Bygningens arkitektur, bygget i 1902, var påvirket af Queen Anne -stilen og viser udsmykkede design og visuelt tiltalende konstruktion. Selvom sympatisk restaureret og renoveret, er lejlighederne med succes blevet bragt ind i det 21. århundrede.

Lejligheden har to badeværelser, et rummeligt modtagelsesrum, og det store soveværelse har et elegant ensuite badeværelse. Ejendommens køkken er udstyret med Miele -apparater og viser et slankt design.

Lejlighedens indretning er unik i sit layout og holder en høj standard. Plysstoffer, neutrale toner og elegante funktioner kan ses overalt.

Pumpehus - Hadley Road - Enfield - have - Martyn Gerrard

Martyn Gerrard

Gulvvarme nydes i hele luksuslejligheden sammen med andre moderne bekvemmeligheder

insta stories
såsom vandtæt teknologi på badeværelserne og øjeblikkelige varmtvandshaner i køkkenet. Lejligheden har også direkte adgang fra elevatoren, der går til alle etager.

Udviklingen sidder bag en lukket indgang, inden for to og en halv hektar privat parkområde. Det omkringliggende naturlandskab i Antlia Court tilbyder også et udsigtspunkt for en fantastisk udsigt over London skyline.

Sikkerhed er en præmie i udviklingen med et videoindgangstelefonsystem.

Denne ejendom er tilgængelig for £ 975.000 igennem Martyn Gerrard.

Tag en tour:

Pumpehus - Hadley Road - Enfield - gang - Martyn Gerrard

Martyn Gerrard

Pumpehus - Hadley Road - Enfield - stue - Martyn Gerrard

Martyn Gerrard

Pumpehus - Hadley Road - Enfield - køkken - Martyn Gerrard

Martyn Gerrard

Pumpehus - Hadley Road - Enfield - soveværelse - Martyn Gerrard

Martyn Gerrard

Få inspiration, ideer og råd, uanset hvor du er! Følg os på Facebook: Hus Smukt UK | Pinterest: Hus Smukt UK | Twitter: @HB | Instagram: @husbeautifuluk

Katie Avis-RiordanJeg er webskriver på Country Living og House Beautiful

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.