Chelsea Flower Show: Årets bæredygtige haveproduktpris

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

At falde sammen med Chelsea Flower Show 2021, RHS har annonceret vinderen af ​​sin første pris for årets bæredygtige haveprodukt nogensinde.

Panelet valgte Ocean plastik potter som vinder. De langvarige, holdbare plantepotter, der er fremstillet af kasseret reb og fiskenet, er designet i Glasgow og fremstillet i Skotland. Dommerne roste Ocean plastik potter for at øge bevidstheden om det ødelæggende problem med forurening af havplast, samtidig med at det giver en mere bæredygtig grydeløsning til Storbritanniens gartnere.

Formand for dommerpanelet og bæredygtighedsekspert, Chris Harrop OBE, sagde: 'Dette er en forretning med hjerte, Ally skaberen virkelig bekymrer sig om miljøet, råvarerne genvindes fra havne rundt om i Storbritannien og Europa, og produkterne fremstilles i Storbritannien. Alle, der køber en af ​​hans plantepotter, har en kraftig daglig påmindelse om behovet for at genbruge og især passe vores oceaner.

insta stories

'Dommerne var imponerede over hver enkelt af posterne og var enstemmige i at bedømme Ocean Plastic Pots til at være RHS Chelsea Sustainable Garden Product of the Year 2021.'

I år er det årlige Årets haveproduktkonkurrence fokuseret på grønne legitimationsoplysninger, bringe bæredygtighed i højsædet og afspejle den stigende præference for gartnere at bruge mere miljøvenlige produkter til at minimere deres indvirkning på planeten.

De shortlistede produkter fremmer brugen af ​​alternative, mere bæredygtige materialer og tager fat på de udfordringer, vi alle står over for; klimaændringer, plast og forurening.

'Efter 10 succesrige år med RHS Chelsea Garden Product of the Year -konkurrencen følte vi, at det var tid til at fokusere på bæredygtighed med det formål at hjælpe med at fremme miljøvenlig og etisk forbrugerisme inden for havesektoren, 'sagde Katherine Potsides, chef for RHS Shows Udvikling.

De 10 shortlistede produkter blev bedømt af et team af eksperter - herunder iværksætter og Dragons 'Den investor Deborah Meaden - på deres CO2 -fodaftryk, bedste miljøpraksis, holdbarhed, bionedbrydelighed og genanvendelighed samt designinnovation, funktionalitet og kvalitet.

RHS Virtual Chelsea Flower Show finder sted fra 17. - 21. maj 2021. Hovedshowet er udskudt til september (køb billetter her), men produkter på shortlist vil blive vist i Great Pavilion ved messen i september.

1VINDER! Ocean plastikpotter, RRP £ 15

chelsea flower show årets bæredygtige haveprodukt 2021

RHS

Disse plantepotter er fremstillet af kasseret reb og fiskenet. Fremstillet i Storbritannien øger produktet i cirkulær økonomi bevidstheden om havplastproblemet.

www.oceanplasticpots.com

2Uldkompost med Comfrey fra Dalefoot Composts, Vejl. Pris £ 10,99

chelsea flower show årets bæredygtige haveprodukt 2021

RHS

Dalefoot Composts 'tørvfrie sortiment har nu et hattrick af præstationsfyldte naturlige ingredienser-comfrey, bracken og fåruld for at give gartnere en virkelig bæredygtig mulighed for deres dyrkning.

www.dalefootcomposts.co.uk

3DuraOcean® stol fra Distinctive Garden, udsalgspris fra £ 179

chelsea flower show årets bæredygtige haveprodukt 2021

RHS

DuraOcean® er Storbritanniens første kommercielt tilgængelige stol fremstillet udelukkende af 3,5 kg genbrugt plastaffald fra havet, herunder fiskenet og reb.

www.distinctivegarden.co.uk

4Woodland Low Oval Table af Gaze Burvill, Vejl. Pris 5.250 kr

chelsea flower show årets bæredygtige haveprodukt 2021

RHS

Woodland Low Oval Table er inspireret af det søde kastanjetræ og tager sin skabelon fra naturen, hvilket gør hvert stykke lige så unikt som det træ, det kom fra.

www.gazeburvill.com

5Kompost Loo fra Green Oak, Vejl. Pris 4.900 kroner

chelsea flower show årets bæredygtige haveprodukt 2021

RHS

En smuk og transportabel kompostloo.

www.greenoakfurniture.co.uk

6PlantBox, Vejl. Pris £ 60

chelsea flower show årets bæredygtige haveprodukt 2021

RHS

PlantBox er designet til at bringe vægge til liv og liv på vægge. Dette smart enkle, modulære og stabelbare lodrette havesystem fremstilles i Storbritannien af ​​100 procent genbrugsmaterialer.

www.biotecture.uk.com/bioextra/plantbox/

7Husqvarna Automower 405X fra Platts Horticulture, Vejl. Pris 1.699, - kr

chelsea flower show årets bæredygtige haveprodukt 2021

RHS

Højtydende, men alligevel let at bruge, denne robotplæneklipper er velegnet til mindre græsplæner, der håndterer både smalle passager og skråninger op til 40 procent med perfekte resultater.

www.plattshorticulture.co.uk

8Vedligeholdelsessæt fra Sneeboer Trading BV, Vejl. Pris £ 63,60

chelsea flower show årets bæredygtige haveprodukt 2021

RHS

Sneeboer vedligeholdelsessættet holder alle kvalitets håndsmede værktøjer i rustfrit stål i perfekt stand, uanset havens jordtyper og betingelser.

www.sneeboer.co.uk

9Twool Naked by Twool, Vejl. Pris 6,50 £

chelsea flower show årets bæredygtige haveprodukt 2021

RHS

Twool naked er en naturligt farvet britisk uldhaveråd, der giver den nødvendige styrke og holdbarhed af en allround havesnor sammen med æstetikken i at blande naturligt og harmonisk med plantning.

www.twool.co.uk

10Ny Vegebag fra Vegepod UK, RRP £ 49

chelsea flower show årets bæredygtige haveprodukt 2021

RHS

Den nye Vegebag fra Vegepod er blevet forbedret til at inkorporere wicking bed og vandreservoirteknologier i en kompakt størrelse, fuldt indeholdt vækstpose.

www.vegepod.co.uk

Olivia HeathExecutive Digital Editor, House Beautiful UKOlivia Heath er Executive Digital Editor på House Beautiful UK, hvor hun har travlt med at afdække morgendagens største hjemmetendenser samtidig levere stilfuld ruminspiration, små rumløsninger, lette haveideer og husture i de hotteste ejendomme på marked.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.