Heirloom Tomatpastei Opskrift

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

arvestykke -tærte

Luca Trovato

Jeg vil ikke fornærme din intelligens ved at springe videre om herlighederne ved sensommerens tomater. Jeg ved, du forstår det. Men i disse dage er vi alle så vant til at spise tomater året rundt, at jeg må sige: De er virkelig overlegne lige nu. August til september er tomatsæsonens absolutte højde.

Prøv denne tærte med alle slags tomater, du gerne vil have, og bland dem gerne-kirsebær med druer med vinstokke-modne med gule med grøntsager med oksesteaks, åh min! Dem, der giver umiddelbare variationer i størrelse, farve og lækkerhed, er arvestykker, hvorfor jeg kalder denne ret, hvad jeg laver, men helt ærligt er der ingen måde at gå galt med nogen blanding.

En anden ting ved denne opskrift er, at den giver mig en chance for at dele min store hemmelighed med bagning med jer. Det er livsændrende. Parat?

Jeg laver tærter, quicher og tærter i rektangulære plader i stedet for de svære at håndtere (i hvert fald for mig) runde tærteplader. Jeg er lidt af en klutz på bagefronten, men denne enkle justering har forvandlet mig til en professionel - og jeg ved, at det også vil gøre underværker for dig! Bare dobbelt skorperne og fyldene til enhver opskrift på 8- eller 9 tommer med rund tærte, og du får de rigtige mængder til en rektangulær 9 x 13 tommer arkform.

insta stories

Når du derefter skal til at skære dine lækre portioner, skal du bruge en cookie eller kiksskærer i enhver størrelse til elegante runder eller en kniv til firkanter eller "fingre". Presto! Lige på den måde forvandler du en velsmagende eller sød tærte, quiche eller tærte til et overdådigt første kursus, en storslået sideret eller en dekadent passeret hors d'oeuvre eller dessert.

Ikke for at være en smerte, men jeg vil virkelig have, at du laver min perfekte hjemmelavede mayonnaise til denne ret. Den har halvdelen af ​​olien af ​​almindelig mayonnaise og vil helt ændre din Heirloom Tomatkage. Hvis tiden er knap, skal du gøre den op til fire dage frem og opbevare den i en super-tæt indpakket beholder i dit køleskab. Den er klar, når du er.

En anden ting: stykkerust. Nedenfor er min opskrift på en idiotsikker piecrust, som jeg kalder pâte brisée. Prøv det, for der er virkelig ikke noget i det, men hvis du ikke er svajet, så gå i gang og køb en færdiglavet dej, som du kan rulle ud. Bare sørg for at det er helt naturligt og indeholder ægte smør, tak! Disse enkle sondringer gør en verden til forskel hver gang.

Lad mig vide, hvordan det går ved at kommentere herunder. God madlavning! Kærlighed, Alex.

Til tærten

Udbytte: 8-10 portioner

2 pund blandede arvestykker tomater, skåret i ¼ tommer tykke skiver

1½ tsk salt, delt

2 spsk smør

1 løg, halveret og derefter skåret i tynde skiver

2 tsk hakket hvidløg

1 kop hjemmelavet mayonnaise

1 kop friske basilikumblade, solidt pakket

3 kviste frisk persille

1 medium skalotteløg, skrællet

1 grønt løg

1 kop revet Gruyère -ost, fast pakket

1 kop revet skarp cheddarost, godt pakket

½ kop revet parmesanost plus 1 spsk til topping

1 til 1½ spsk groft formalet sort peber

Rutevejledning

1. Smør en 9 x 13 tommer bageplade, og forvarm ovnen til 375 ° F.

2. Læg tomatskiverne på en rist. Salt begge sider, ved hjælp af 1½ tsk salt i alt. Lad skiverne dræne i mindst en time for at fjerne overskydende vand.

3. Rul patébrisée eller færdiglavet skorpe ud, og pres det i en smurt form. Stik det hele over med en gaffel, og bag det til det er brunt, 18 til 20 minutter. Fjern det fra ovnen og lad det køle helt af.

4. Smelt smørret i en tyk stegepande over medium høj varme. Når opskumningen har aftaget, sauteres løgene, indtil de er let bløde, et par minutter, og derefter tilsættes hvidløg. Fortsæt med at sautere, indtil løg og hvidløg er gennemsigtige, cirka 10 til 12 minutter i alt.

5. Læg den hjemmelavede mayonnaise, basilikumblade, persille, skalotteløg og grønt løg i en foodprocessors skål, og blend, indtil blandingen er grøn og fuldt blandet, cirka 1 minut.

6. I en stor skål kombineres mayonnaise -blandingen, Gruyère, cheddar og ½ kop parmesan, under grundig omrøring.

7. Fordel mayonnaise-osteblandingen jævnt over den afkølede skorpe.

8. Læg sauterede løg og hvidløg jævnt oven på mayonnaise -blandingen, og anret de afdryppede tomatskiver i et smukt mønster oven på det hele.

9. Drys med 1 spsk parmesan og groft formalet sort peber, og bag i 50 til 60 minutter.

10. Lad tærten hvile i mindst 30 minutter. Server varm, ved stuetemperatur eller kold med ekstra basilikum mayonnaise.

Til den perfekte hjemmelavede mayonnaise

Udbytte: 1 kop

3 æggeblommer

3 spsk citronsaft

1¼ tsk Dijon sennep

¼ tsk tør sennep

1 tsk salt

⅛ tsk sort peber

¾ kop neutral smag af vegetabilsk olie

Rutevejledning

1. I skålen i en foodprocessor kombineres alle ingredienser undtagen olien.

2. Behandl ingredienserne, indtil æggeblommerne er tykke og klæbrige, cirka 2 minutter.

3. Fortsæt med at behandle, tilsæt olien langsomt i en jævn strøm gennem åbningen i toppen af ​​processoren, og sørg for, at den bliver fuldstændig indarbejdet. Når al olien er tilsat, skal mayonnaisen være tyk, luksuriøs og fuldt emulgeret.

Til Pâte Brisée

Du kan købe færdiglavet skorpe, men dette er min standard, idiotsikker opskrift, den nøjagtige mængde til en 9 × 13 bradepande.

2 kopper mel til alle formål

½ tsk salt

½ tsk sukker

8 spsk koldt smør, skåret i stykker

3 spsk usmagelig vegetabilsk olie

5 spsk isvand

Rutevejledning

1. I en skål med en foodprocessor, puls alle ingredienserne sammen, indtil der dannes grove krummer. Overbehandl ikke, eller skorpen vil være hård.

2. Hæld krummer ud på en meldrysset overflade, og ælt et par gange for at bringe dem sammen.

3. Rul dejen til en kugle, og dæk den til med plastfolie. Lad dejen hvile i mindst en time i køleskab, inden den rulles ud til ønsket tykkelse.

4. Prik med en gaffel, og bag ved 375 i 10-12 minutter, indtil de er gyldenbrune, og lad dem køle helt af, inden de fyldes.

Alex HitzBidragyderAlex Hitz er kok og forfatter og forfatter til My Beverly Hills Kitchen: Classic Southern Cooking with a French Twist.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.