Stille luksus i Houston

instagram viewer

En storforhal

En foyer med frugt træpanel, original fra 1930'ernes Houston-hus, åbner ind i stuen, hvor designer Ginger Barber "først lysede ting med farve. Men ikke lys farve. "Hun brugte en blød dæmpet gul, Benjamin Moores Cornsilk," til at trække øjet ind "og neutrale sengetøj for at holde tingene afslappede. "Det tibetanske jutetæppe var også vigtigt - det bringer kunst og antikviteter ned på jorden og gør rummet så beboeligt."

En stue med personlighed

Stuens uformelle siddepladsarrangement giver mulighed for "alle forskellige slags sammenkomster herinde," siger Barber. "Det er så behageligt bare at hive en af ​​disse stole op i en sofa eller lade den lille runde osmanniske, der har så meget personlighed, fange dine fødder. En ting jeg gør meget med store linned sofaer er at smide gobelinpuder på. De er en dejlig overraskelse på et så afslappet stof. "Sofa stof, Davenham i Biscuit fra Dogwood. Gardiner, Regency Stripe fra Travers.

Frynset og formelt

"Spisesalens gardiner er kantede og formelle," siger Barber, "så jeg valgte disse enkle DessinFournir -stole og dækkede dem til Rose Tarlows Arabesque i Bark on Green Tea. De er også utrolig komfortable, hvilket var vigtigt - ejerne underholder meget. "Louis XVI valnød spisebord; Italiensk lysekrone fra det 19. århundrede; antikt Oushak tæppe.

insta stories

En terrasse med udsigt

For at give poolterrassen en rolig, velordnet stemning brugte Barber rent Janus et Cie møbler.

Harmonisk farve

"Paletten til hele huset startede med Oushak -tæppet i alrummet," siger Barber. "Jeg kan godt lide, at værelser er i relation til hinanden med farver - det er mere harmonisk på den måde." Hun valgte et kærlighedssæde og en stol med hjul, så de let kan flyttes rundt. Begge fra Beaumont & Fletcher. Den brugerdefinerede osmanniske i æblerødt læder tilføjer et skud af "stor sjov."

En voksen piges soveværelse

"Jeg elsker Bennison -rosenstoffet i soveværelset," siger Barber. ”Jeg ved ikke, hvordan jeg ellers skal sige det - det er pige. Det er så feminint herinde med det plaid taffeta sengeskørt og det drop-dead barokspejl. Vi havde tæppet lavet som et fantastisk high-end hotelværelsestæppe, så blødt under fødderne. "

"Sommerhuset"

Poolhuset, som familien kalder "sommerhuset", var modelleret efter en engelsk udestue. Lysekrone af Jan Barboglio. Janus et Cie bord og stole.

Et ordentligt poolhus

"Sommerhuset ligner mindre et værelse end et åbent lysthus," siger Barber. "Familien bor herude i godt vejr." Det antikke zinkspejl, en tidligere fransk portal, afspejler poolen og tilføjer dybde og interesse til den brede overflade af mursten ved pejsen. Sofaer og stole er dækket af flerårigt udendørsmateriale, så de tåler våde badedragter.