25 bedste børnevenlige kaffeborde

instagram viewer

Det enkle trækorn gør dette sofabord super let at dekorere med i årenes løb, efterhånden som din stil eller farvepræferencer udvikler sig. Men det er langt fra kedeligt, takket være de tre forsigtigt afrundede og aflange ben.

Et familiehus er den perfekte mulighed for at eksperimentere med dristige farver, der inspirerer til sjov. Yves Klein Blue er en frygtløs måde at gøre det på. Det vil fremhæve kastepuder eller kunstværker med et strejf af denne nuance eller skille sig ud alene som udsagnstykket.

Dette slanke minimalistiske sofabord glider lige ind i omgivelserne uden at stjæle rampelyset. Selvom det er undervurderet, tilføjer det stadig stilfuld værdi med en moderne ren form og en marmorbase.

En vævet jute eller rattan osmannisk er det perfekte sofabord til et kystnært eller afslappet familieværelse. Det er tilbagelænet, holdbart og neutralt, hvilket gør det til en god ledsager til en række forskellige indretningsstilarter (og det er blødt nok til, at du ikke behøver at bekymre dig om, at børnene glider ind i det!).

insta stories

Med flere niveauer bringer dette sofabord i træ nogle rumlige intriger - og en masse funktioner. Angiv en prik til sofabordbøger, en anden til drikkevarer (glem ikke coasters!) Og en tredje til dekorative genstande.

Det afrundede tufting og dyb rødvin velourstof gør denne osmanniske et elegant stykke til enhver stue, uanset om du skal holde skarpe kanter væk fra småbørn, der lærer at kravle eller ej. Både formen og stoffet udstråler en blød varme uden at være for afslappet.

Akrylmøbler er en livredder i mindre rum, da det smelter problemfrit ind og ikke tiltrækker for meget visuel opmærksomhed. På den anden side kan det transparente materiale også prale af en moderne, kantet tilstedeværelse. Bonus: Det er let at tørre rent.

Et sofabord i læder kender ingen designgrænser. Denne er smuk, alsidig og holdbar. Vælg en lys karamel nuance til noget, der føles nutidigt, men tidløst. Det bløde stof betyder, at småbørn også kan kravle deres hjerter ud.

Osmannerne, bænke og sofaborde med skjult opbevaring får et dårligt ry for at være øjne. Det kunne ikke være længere fra sandheden, når Menu er skaberen. Deres stykker har et skarpt skandinavisk look, men leverer også smarte livsstilsløsninger. Dette lyse træbord er ingen undtagelse.

I stedet for at gå efter den indbyggede skjulte opbevaringsmulighed, vælg et sofabord med en anden hylde for at vise stilfuld indretning eller gemme bøger. Dette frigør bordpladen, hvilket er praktisk, mens du ser en film i stuen eller underholder gæster. Og det bliver ikke sjovere end en lyserød terrazzo -accent som denne.

70'erne inspireret og velformet, dette sofabord vil supplere en række forskellige miljøer. Det afslappede materiale og sløjferede kanter gør det særligt velegnet til et strandhus eller et hus, hvor du bare vil kanalisere evige ferievibes.

Med en blank sort bund og mørk valnødplade ser dette bord super smart ud - men det vil også smart skjule alt, hvad du ikke vil have, at små hænder rører ved.

Med overflader i flere niveauer, flere former, flerfarvede, multimateriale vil dette skulpturelle sofabord helt sikkert give dig nogle komplimenter, når du er vært for et cocktailparty. Og selvfølgelig er der ingen skarpe kanter.

Her er et bevis på, at du kan respektere din voksenstil uden at gå på kompromis med et barns sikkerhed eller vælge noget for dyrebart til at lade dem bruge. Det sorte trækorn føles decideret frisk, ligesom formens enkelhed.

En sød rødmeformet osmannisk har uendeligt stilpotentiale. Kombiner det med mere moderne, kantede møbler for at blødgøre tingene med en uventet farve, eller brug det med lignende romantiske farver og overgangsstykker. Alt du behøver er en bakke ovenpå.

Selvom det vil akkumulere mere synlige ridser og fingeraftryk, er en glasoverflade meget lettere at rengøre end dens træ- eller stofmodstykke. Det vil heller ikke plette, når de uundgåelige kid-inducerede rod opstår. Denne mulighed er især fantastisk, hvis du foretrækker det kantede firkantede look, men har brug for noget afrundet til små børn.

Kontrasten mellem den lyse træramme og den rige grønne marmorbordplade skaber en dejlig balance mellem fornem og jordnær, levende og formel. Ligesom glas er det også let at tørre op og rengøre, men hvirvlerne i marmor skjuler fingeraftryk bedre. Win-win.

Moderne og praktisk, Kartells sofabord i akryl er et godt sted at gemme ekstra smidtæpper i medierne eller alrummet. Den mørkegrå tone tilføjer også en cool faktor.

Med en jernstel og genvundne træoverflader passer dette rustikke sofabord perfekt til et bjerghjem (eller hvor som helst med kabinestemning). Vi kan også se det i et industrirum. Genvundet træ er altid godt for børn, fordi hele dets charme ser beboet og forvitret ud. Disse hjul gør det også super let at flytte rundt, hvis du nogensinde vil omarrangere stueindretningen.

Selvom dette investeringsstykke bestemt ikke er noget, du vil have, at dine børn spilder over det hele, er de afrundede kanter og legende, men sofistikeret iriserende glans gør det til et smukt sofabord til en formel stue i en familie hjem.

Dette mod roterende sofabord gør livet meget lettere med rigeligt brugbart overfladeareal. Og det ser også cool ud og tilføjer et større værelse og unikhed til et familieværelse.

Enkel i form, denne smagfulde isnende blå osmanniske vil muntre op en hel stue. Selvom det supplerer en række farver og stilarter, laver Crate & Barrel også en medfølgende sofa, hvis du elsker interiører med et konsekvent udseende.

En vandfaldsform er slank, sofistikeret og kølig, især når det er et enestående vintage stykke i en lunefuld sort nuance som denne. Også børnevenligt!

Når du er vært for meget, er et stort sofabord altid et plus. Denne sjove koralrøde indstilling giver en farvefarve og fungerer godt i et børnecentrisk rum, som medieværelset.