13 'Fixer Upper', der er tilgængelige til leje på HomeAway & Airbnb

instagram viewer

Som det ses i sæson to af Fixer Upper, har dette hjem en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove og et topmoderne køkken. Det kan også prale af fire soveværelser og tre badeværelser, nok oplysningen siger passer til 10-12 personer. Ejendommen er bekvemt placeret kun 12-15 fra centrum af Waco, shopping- og restaurantcentret i området. Du kan leje dette hjem ud for $ 275 pr. Nat.

BOOK PÅ VRBO

Dette hjem blev renoveret af Gaineses den Fixer øvre sæson 3, og den har i alt tre gæsteværelser, et primært soveværelse og tre fulde badeværelser. Inde i "Bachelor Pad" -huset finder du en åben designstue, et køkken med to øer, en spiseplads og en stor tv -stue. Til $ 350 pr. Nat kan du have dette sted for dig selv.

BOOK PÅ VRBO

Selvom den ikke blev ombygget af Gaineses den Fixer øvre, dette hjem blev turneret af dem som et muligt udvalg i det første afsnit af den sidste sæson af serien. De overdrevne hvide ydre i dette hjem giver en frisk og indbydende appel.

Hjemmet blev bygget for 130 år siden og blev renoveret i 2017 og har tre soveværelser og tre bade. Nogle af højdepunkterne i dette hjem indeni er et stort køkken med detaljer i hvidt og guld, en stue med en vintage lysekrone og en udendørs terrasse perfekt til at nyde sommeren brise. Startstykket for at leje denne ejendom er $ 315 pr. Nat.

insta stories

BOOK PÅ VRBO

Da dette hjem blev renoveret af Chip og Joanna, blev det kaldt "katastrofens hus" på grund af den tilstand af fuldstændig nød, det var i, før de to gjorde deres magi på denne ejendom. De mørke trægulve frembringer skønheden i dette to-etagers hjem, der har et rummeligt køkken, 6 soveværelser/ 4 badeværelser og en terrasse med komfortable lædersæder. Prisen for at leje dette ud Fixer øvre hjemmet er ret stejlt til $ 533 pr. nat.

BOOK PÅ VRBO

Hjemmets design "Tre små grise" viser Jo's varemærke forhøjet, moderne landlig stil. Mørkt træ er til stede i mange sektioner inde i hjemmet, såsom køkkenets emhætte, stuens sidevægge og mindre møbler. Hjemmet er perfekt til små eller mellemstore familiesammenkomster, da det har fire soveværelser og to badeværelser. Tilgængelig for dig og din familie for $ 260 pr. Nat.

BOOK PÅ VRBO

Dette hus i ranchstil fra 1949 blev renoveret af Chip og Joanna Gaines i sæson 3 af Fixer øvre. Denne ejendom ligger i hjertet af Waco, Texas, kun 10 minutter fra Magnolia Market samt Lake Waco, Baylor University (hvor både Chip og Joanna gik) og andre populære attraktioner.

Gæster får adgang til hele hjemmet. Også (og det er den sjove del!), Der er tre venlige kyllinger, der bor i baghaven. Værten bemærker dog, at de vil blive lukket inde i deres kup og ude af vejen, når hjemmet bliver lejet. Priser starter ved cirka $ 200 pr. Nat.

BOOK PÅ AIRBNB

"Skolehuset" eller "tyske Schmear -huset", som det refereres til i fortegnelsen, er endnu en sæson 3 -perle! Chip og Joanna gav denne ejendom en smuk europæisk inspireret renovering til ejerne Jeff og Sara tilbage i 2016, da Joanna genoptog bloggen på Magnolia-bloggen her. Nu kan fans selv tjekke dette hyggelige sommerhus ud.

Dette hjem har en stor åben stue, en rummelig baggård, fire soveværelser og et smukt køkken. Det kan rumme op til otte gæster. Priserne pr. Nat varierer, men er opad på $ 300.

BOOK PÅ AIRBNB

Hvem husker "Shotgun House?" Som Joanna huskede i en Magnolia -blog stolpe, denne renovering kom ikke let. Faktisk måtte hun og Chip flytte huset (som tidligere blev forladt) til et andet sted, mens de arbejdede på det, da jorden blev solgt til en bygherre.

Heldigvis er huset siden blevet siddende - hvilket er meget bekvemt for gæsterne, da det er kun en blok væk fra Magnolia Market! Indenfor lysede Chip og Joanna interiøret og åbnede rummet for at få ejendommen på 720 kvadratmeter til at føles meget mere ekspansiv. Huset med et soveværelse kan rumme op til to gæster og koster omtrent i midten af ​​$ 200 pr. Nat.

BOOK PÅ AIRBNB

"Brick House" blev oprindeligt bygget i 1927 og kan stadig prale af sine originale trægulve og shiplap! Chip og Joanna var omhyggelige med at bevare hjemmets historiske charme, mens de renoverede ejendommen i sæson 3, som fortegnelsen beskriver.

I øjeblikket kan hele huset lejes og kan rumme op til otte gæster. Selvom opførelsen bemærker, at husets anden sal ikke blev renoveret af Chip og Joanna. Huset koster i øjeblikket omkring $ 200 pr. Nat.

BOOK PÅ AIRBNB

I løbet af sæson 2 omdannede Chip og Joanna dette hjem til det perfekte tilbagetog i bondehusstil og sørgede for at bevare hjemmets originale trægulve, lofter og vægge.

Som det fremgår af fortegnelsen, ser dette muntre hjem "næsten identisk" ud til, hvordan Chip og Joanna sidst forlod det. Prisen per nat er op til $ 300. "Det lille hus på prærien" kan rumme op til otte gæster.

BOOK PÅ AIRBNB

I sæson 3 omdannede Chip og Joanna Gaines denne hestestald til et moderne hjem for Meek-familien-et rum, der blev kendt som et barndominium. Laden med fem soveværelser, der ligger i Lacy Lakeview, Texas, kan prale af smukke neutrale hvide vægge, parret med naturlige teksturer, rustikke accenter og hyggelige, stilfulde møbler for at give et rent, men varmt æstetisk.

En overnatning er op til $ 800 til $ 1100 afhængigt af, hvornår du bestiller. Dog kan lejen rumme op til 16 personer.

BOOK PÅ AIRBNB

Chip og Joanna tilføjede et par moderne detaljer til dette sommerhus-stil hjem i sæson 4 af Fixer øvre. Selvom ejendommen ikke havde en nøjagtig klient i sig selv, var den væk fra markedet inden for tre dage efter notering. Som Joanna gengav i dette stolpe på Magnolia -bloggen, "ærligt talt var det svært at lade dette hus gå." Det koster i øjeblikket omkring $ 250 pr. Nat og kan rumme op til otte gæster.

BOOK PÅ AIRBNB

Denne perle dukkede op i sæsonens fem finale af Fixer øvre. Ifølge fortegnelsen forbliver hjemmet, ligesom Chip og Joanna forlod det: "vi har ikke ændret a "Op til seks gæster kan bo på" Americana ", hvor priserne starter i midten af ​​$ 400 pr nat. Leder du efter en dybdegående rundvisning? Ejerne lavede en Instagram -konto til det (@americanafixerupper) der er fyldt med billeder.

BOOK PÅ AIRBNB