Det hyggeligste hjem finder fra Nordstroms vintersalg

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Hvis du endnu ikke har brugt alle dine penge på alt i Nordstrom Vinterudsalg, nu er din chance for at få fat i nogle af vinterens hyggeligste varer, før de er væk. Når jeg siger, at de er de hyggeligste, overdriver jeg ikke. Tænk vaffelstrik, fløjlsdyner, bomuldslagner og meget mere.

I det væsentlige, hvis du er fan af bløde, luftige og/eller varme varer (så alle, vil jeg sige), kan du ikke gå glip af dette. Salget varer indtil den 24. februar, så du har et par dage tilbage til at score følgende tilbud.

1Krøllet pude i imiteret pels

Nordstrøm

SKATT & OBINDnordstrom.com

$39.49

KØB NU

Mine damer og herrer, hyggelige kan også være smarte, og disse puder i imiteret pels er et godt eksempel på det. For hvis du skaber et luksusrum, fortjener det at være et rum, du faktisk føler dig godt tilbragt i.

2Vaffelstrikketæppe

Nordstrøm

SKATT & OBINDnordstrom.com

$101.40

KØB NU

Ærligt, jeg er ikke sikker på, at der er noget hyggeligere end vaffelstrikket alt.

insta stories

3Thelma fløjlsdyne

Nordstrøm

ANTHROPOLOGIEnordstrom.com

$104.95

KØB NU

Denne bløde fløjlsdyne fra Anthro er højt oppe på min liste over must-køb fra salget. Dog vil jeg ikke anbefale at købe, hvis du allerede kæmper for at komme ud af sengen om morgenen. Siger det bare.

4Moderne bomuldskollektion bomuld og modalmonteret ark

Nordstrøm

CALVIN KLEIN HJEMnordstrom.com

$34.99

KØB NU

Kender du Calvin Klein t-shirts, alle er vild med? Ja, forestil dig det, der var pakket rundt om din seng. Så drømmende.

5Cuddle Up Faux Fur Drum Pouf

Nordstrøm

NORDSTROM HJEMMEnordstrom.com

$59.40

KØB NU

Bland puf i dit rum for at få ekstra siddepladser til gæsterne, samtidig med at du tilføjer tekstur og varme til et værelse.

6Basics Cool Down madrasunderlag

Nordstrøm

DKNYnordstrom.com

$59.50

KØB NU

Hvis du tilføjer nyt sengetøj, dyner og tæpper til din indkøbskurv, kan en madras naturligvis helt sikkert runde ordren af. Denne DKNY er lavet af 100 procent bomuld, så den er blød med en kølende effekt.

7Ned Alternativ Trøster

Nordstrøm

NORDSTROM HJEMMEnordstrom.com

$145.90

KØB NU

Tænk allergivenligt, blødt, let og luftigt. Det er en alternativ dundyner, jeg kan komme bag på.

8Kabelstrik Accent Pude

Nordstrøm

NORDSTROM HJEMMEnordstrom.com

$35.40

KØB NU

Ligesom vaffelstrik, er kabelstrik lavet til at kæle. Og mønsteret tilføjer en flot tekstur til din sofa.

9Økologisk bomulds satinark

Nordstrøm

NORDSTROM HJEMMEnordstrom.com

$71.40

KØB NU

Hyggeligt behøver ikke at betyde fluffy. Nogle gange er slank og glat præcis det, du leder efter. Dette organiske satinpladesæt skuffer ikke.

Taylor MeadTaylor er freelance skribent, redaktør og social media manager for skønheds-, wellness- og livsstilsmærker og publikationer.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.