15 bedste spejl i fuld længde 2021

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Spejl i fuld længde kan gøre meget for din plads. For det første er de nøglen til at vælge det rigtige outfit (og naturligvis fange det i en selfie) og sørge for, at du er klar til dagen, før du går ud af døren. Men ud over det hjælper de også med at åbne et værelse, så dit rum ser større ud og reflekterer lys for også at gøre alt lidt lysere. Derudover findes de i et stort udvalg af stilarter, der er perfekte til at vise din personlighed frem - du kan holde det enkelt og slankt, prøve noget fedt og moderne eller gå helt udsmykkede og prangende.

Hvis du ikke har fundet det perfekte spejl i fuld længde endnu, har du held og lykke-vi rundede nogle af vores foretrukne gulvspejle spejle op for at hjælpe dig med at vælge. Åh, og hvis du tror, ​​det er umuligt at finde en stort gulvspejl på et budget, tænk igen. Mere end halvdelen af ​​mulighederne på denne liste er under $ 200 (ja, virkelig!), Og de er alle lige så fantastiske valg.

insta stories

1Stort Guld Stående Spejl i fuld længde

ONXOamazon.com

$149.99

KØB NU

Få dit drømmes store spejl på et for lavt budget med dette guldrammede, 22 tommer brede stående spejl. Du kan også score det med en ramme i sort, sølv, rosaguld eller massivt træ.

2Foldet ellipse stående spejl

westelm.com

$499.00

KØB NU

Tal om drømmende! Dette afrundede stående spejl har et åbent rum mellem rammen og selve spejlet, hvilket giver det et let, luftigt udtryk.

3Northcutt spejl i fuld længde

Willa Arlo Interiorswayfair.com

$179.99

KØB NU

Selvom det ikke er en fritstående mulighed, er denne også overdimensionerede mulighed en stjæle, hvis du leder efter et traditionelt, stilfuldt, skævt gulvspejl. Plus, den kommer i sort, champagnesølv, kobber, hvid og flere andre farveveje.

4Carlotta spejl

Produkt, spejl, møbler, bord, vindue, værelse, hylde, rektangel, glas, dør,

Ballard designs

ballarddesigns.com
$344.25

KØB NU

Dette spejl kombinerer traditionel stil med firkantede, geometriske kanter for at give en helt fantastisk stilerklæring. Og hvis du er på markedet efter et vægspejl, kommer det også i en mindre størrelse til under $ 200.

5Drejeligt spejl

Strygebræt, Skateboard, Bord, Rektangel, Skateboardudstyr, Fersken, Hylde,

Pottery Barn

pbteen.com
$183

KØB NU

Dette drejelige vægmonterede spejl er perfekt til en lille plads eller et teenagers værelse og gør dobbeltarbejde. Bare vend det rundt for at afsløre en pinboard -bagside - et smart sted at opbevare smykker og andet tilbehør på kroge.

6IKORNNES Gulvspejl

IKEAikea.com

$129.00

KØB NU

Hold tingene super enkle med dette stående gulvspejl fra IKEA i asketræ. Med et hængende stativ gemt bag spejlet kan du gemme ting som paraplyer, tasker eller morgendagens tøj.

7Penarth Walnut Gulvspejl

crateandbarrel.com

$349.00

KØB NU

Indrammet i valnøddetræ med en buet top, viser dette overdimensionerede spejl i fuld længde, at nogle gange enkelt er det smukkeste. Monter det på væggen, eller læn det på gulvet - uanset hvad, er det en vinder.

8Nav i fuld længde Opbevaringsstativspejl

Umbraamazon.com

$200.00

KØB NU

I en slank sort og naturlig træfinish står dette moderne, afrundede gulvspejl ikke bare op - det fungerer også som opbevaring med en stigeholder som sin aborre.

9Cressida spejl i fuld længde

Mistanawayfair.com

$156.99

KØB NU

En anden skæv mulighed, dette skrå gulvspejl hviler på to ben, der strækker sig helt op ad siderne og videre, hvilket giver det en æstetik i faux-stige.

10Pibestående spejl

urbanoutfitters.com

$189.99

KØB NU

Hvis din stil læner lidt industrielt, er dette stående spejl indrammet med hvide rør (som du måske ikke engang indser ved første øjekast!) Det perfekte valg for dig.

11Cloninger Wood Standing Mirror

Mercury Rowwayfair.com

$137.99

KØB NU

Dette stående hvide gulvspejl er omtrent lige så enkelt som det bliver, hvilket betyder at det kan fungere i ethvert rum og med næsten enhver indretning. Den kommer også i en varm valnødfarve, hvis hvid ikke er din stil.

12Skinnende primrose spejl

anthropologie.com

$1,548.00

KØB NU

Det her ikonisk antropologi spejl er blevet set i influencers og bloggers hjem i løbet af de sidste par år, og det er let at se hvorfor. Med sin udsmykkede ramme og ekspansive bredde er det helt sikkert en opmærksomhedsfanger.

13Vilmar Gulvspejl

Currey og Companyamazon.com

KØB NU

Gå au naturale med dette naturlige abaca reb-indpakket spejl. Det vil ikke kun lyse dit rum op, det vil også tilføre tekstur - og det vil give dit værelse nogle seriøse beachy -vibes.

14Bar Harbor Bone Inlay Gulvspejl

serenaandlily.com

$1,998.00

KØB NU

Dette smukke blå og hvide indlægsspejl er så alsidigt, at du kan sætte det i stort set alle rum uanset stil. Boho, kystnær, moderne - you name it, dette spejl gør alt.

15Olander Mirror

madegoods.com

MERE INFO

Dette spejl, der måske er det smukkeste stel på denne liste, er lavet med tamarindtræ og har accenter af knust isblåt glas, alle toppet med et lag harpiks.

Brittney MorganMarkedsredaktør, Smukt husBrittney Morgan er en kendt havfrue og en jomfru med hang til håndværk, rød læbestift og køber alt for mange kastepuder.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.